рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice Iveco X-WAY (2020-) – Frogum 411418

5.500 рсд

SKU: GTC1143 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE IVECO X-WAY (2020-) – FROGUM 411418

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za kamione su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Ove patosnice su posebno dizajnirane za model kamiona Iveco X-WAY (2020-) i savršeno se uklapaju u njegov enterijer.

Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem modelu vozila

Svaka patosnica je tipska, originalna i nedvosmisleno odgovara za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na varijacije, možete biti sigurni da će ove patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu.

Sprečite pomeranje patosnica uz pomoć fiksatora

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Ovo je fabrički predviđeno i garantuje čvrstoću i stabilnost patosnica tokom vožnje. Vozačeva patosnica je takođe dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Održavanje i čistoća bez napora

Gumene patosnice su vrlo jednostavne za održavanje i ne zahtevaju posebne napore. One su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Sa visinom od 12mm, rub patosnice dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Uz to, ove patosnice nemaju neprijatan miris gume koji se može javiti kod nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Garancija kvaliteta i bezbednosti

Sve patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoј od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u pouzdanost i kvalitet ovih patosnica.

SPECIFIKACIJE:

  • Model: Kamionske gumene patosnice Iveco X-WAY (2020-) – Frogum 411418
  • Boja: Crna
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice

PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem modelu vozila
  • Sprečava pomeranje patosnica uz pomoć fiksatora

NARUČITE VEĆ DANAS I UŽIVAJTE U ČISTOJ I UDOBNOJ KABINI SVOG KAMIONA IVECO X-WAY!

Primetite razliku u kvalitetu sa ovim vrhunskim gumama patosnicama Iveco X-WAY. Sa svojim preciznim dimenzijama i modernim dizajnom, ove gumene patosnice će se savršeno uklopiti u vaš kamion. Uz dugotrajnost i lako održavanje, možete biti sigurni da će vaša kabina uvek biti čista i udobna.

Naručite vaš set gumene patosnice Iveco X-WAY odmah i osetite razliku u kvalitetu! Ne propustite priliku da vaš kamion bude opremljen visokokvalitetnim patosnicama koje će trajati godinama.

Molimo vas da ne oklevate i proverite našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja