рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice IVECO Eurocargo typ 120 (2002-) – Frogum 00991

5.500 рсд

SKU: GTC1922 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE IVECO EUROCARGO TYP 120 (2002-) – FROGUM 00991

Izuzetnog kvaliteta i savršenog dizajna!

Kamionske gumene patosnice IVECO Eurocargo typ 120 (2002-) – Frogum 00991 su pravi izbor za vaš kamion. Ove patosnice su originalne, tipske i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip kamiona. Izrađene su od visoko kvalitetne gume visoke gustine, čime garantuju dugotrajnost i izdržljivost čak i u najzahtevnijim uslovima.

SPECIFIKACIJE

  • Boja: Crna
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje gumene patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Dodatno ojačanje: Da
  • Fiksatori za učvršćivanje: Da (samo za prednje dve patosnice)

PRECIZNO PRILAGOĐENE VAŠEM VOZILU

Svaka garnitura kamionskih gumenih patosnica Frogum 00991 savršeno odgovara tipu kamiona za koji je proizvedena. Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice, što dodatno osigurava njihovo učvršćivanje i sprečava pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Bez brige, ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

BEZBEDNOST I LAKO ODRŽAVANJE

Kamionske gumene patosnice Frogum 00991 su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Takođe, ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume kao neke druge patosnice lošijeg kvaliteta.

POUZDAN I STILIZOVAN IZGLED

Kamionske gumene patosnice Frogum 00991 ne samo da će dodati funkcionalnost vozilu, već će mu takođe dati i elegantan izgled. Rub patosnica visine 12mm osigurava da se čistoća enterijera vašeg kamiona sačuva tokom vožnje. Ove patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem tipu kamiona i pruže mu onaj poseban izgled.

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet: Kamionske gumene patosnice Frogum 00991 su izrađene od visoko kvalitetne gume visoke gustine, što garantuje izdržljivost i dugotrajnost.
  • Precizno prilagođene: Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu kamiona za koji je proizvedena, bez potrebe za dodatnim modifikacijama.
  • Lako održavanje: Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume.

Naručite kamionske gumene patosnice IVECO Eurocargo typ 120 (2002-) – Frogum 00991 i obezbedite vrhunsku zaštitu i izgled vašem kamionu! Kontaktirajte nas ili poručite odmah putem naše web prodavnice!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja