рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW T5 (2010-2015) – Zubri 220816

3.780 рсд

SKU: GTC1522 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW T5 (2010-2015) – Zubri 220816

Gumene patosnice visokog kvaliteta za Vaš VW T5

Gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

ODLIČNO PRILAGOĐENE VAŠEM AUTOMOBILU

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, prilagođene Vašem VW T5 automobilu. Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica će savršeno se uklopiti. Uz to, set može da sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) i bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Njihov moderan dizajn i precizne dimenzije čine ih idealnim izborom za Vaše vozilo.

DODATNA UČVRŠĆENOST I TRAJNOST

Patosnice imaju fiksatore na prednjim dveju patosnica kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

ODRŽAVANJE I SIGURNOST

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za lošije kvalitete patosnica.

Sve gumen patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. TUV sertifikovane su, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE (ako se mogu izvući iz informacija)

  • Set gumenih patosnica
  • Boja: Crna/Antracit (tamno siva)/Bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice za vaš VW T5
  • Prilagođene Vašem modelu i tipu vozila
  • Dostupne u različitim bojama
  • Dodatna učvršćenost i trajnost
  • Održavanje patosnica je jednostavno i nemaju neprijatne mirise
  • Materijali su sigurni i odobreni od strane Evropske Unije

Naručite svoje gumene patosnice već danas!

(Tekst je napisan na osnovu datih informacija o proizvodu. Imaginarno iskustvo autora je korišćeno kako bi se opisao proizvod na najbolji način. Ovaj opis proizvoda ne predstavlja recenziju ili članak, već je namenjen da Vam pomogne u odabiru i donošenju odluke o kupovini.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja