рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat B7 (2011-2014) okrugle – Zubri 212807

3.780 рсд

SKU: GTC1579 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT B7 (2011-2014) OKRUGLE – ZUBRI 212807

Kvalitetne gumene patosnice za vaš VW Passat B7

Bez neprijatnih mirisa!

Dobrodošli nazad! Danas vam donosim detaljan opis predmeta koji će vas sigurno zanimati – gumene patosnice za vaš VW Passat B7. Ako ste u potrazi za visokokvalitetnim patosnicama koje će savršeno odgovarati vašem automobilu, onda ste na pravom mestu.

Specifikacije

  • Gumene patosnice za VW Passat B7 (2011-2014)
  • Oblik: Okrugle
  • Model: Zubri 212807
  • Boje: Crna, antracit (tamno siva) ili bež, zavisno od modela i tipa vozila

Nedvosmisleno savršeno odgovaraju vašem vozilu

Ove gumene patosnice su sve što vam je potrebno za očuvanje enterijera vašeg VW Passat B7. Sa visokokvalitetnim materijalom i preciznim dimenzijama, ove patosnice su nedvosmisleno prilagođene vašem vozilu.

Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, mada u nekim slučajevima set može sadržavati samo prednje dve patosnice. Svaka garnitura patosnica je tipska i savršeno odgovara za navedeni tip automobila.

Dodatno ojačane i bezbedne

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, što je veoma praktično s obzirom na to koliko vremena provodite u vožnji. Takođe, patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Dašak svežine u vašem enterijeru

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što garantuje da će vaš enterijer ostati čist, bez obzira na sve. Ove gumene auto patosnice su lako održavajuće i bez neprijatnih mirisa kakve imaju neke patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

TUV sertifikovane i bezbedne

Vaša sigurnost nam je veoma važna. Zato smo s ponosom istakli da su ove patosnice TUV sertifikovane. Svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogledajte našu ponudu

Kao što vidite, ove gumene patosnice za VW Passat B7 (2011-2014) su vrhunskog kvaliteta i pružaju maksimalnu zaštitu vašem automobilu. Za više opcija, pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno ojačane za produžen vek trajanja

Sada kada znate sve o ovim fantastičnim gumicama za vaš VW Passat B7 (2011-2014), vreme je da se odlučite i pružite vašem automobilu ono najbolje. Ne gubite vreme, već poručite svoj set već danas!

Vaša vožnja zaslužuje samo najbolje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja