рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf Plus (2008-2014) okrugle – Zubri 212805

3.780 рсд

SKU: GTC1227 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF PLUS (2008-2014) OKRUGLE – ZUBRI 212805

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš VW Golf Plus (2008-2014). Ove patosnice se ističu svojim kvalitetom i funkcionalnošću, pružajući izvanrednu zaštitu i udobnost. Uz vrhunski dizajn i prilagođenost vašem vozilu, ove patosnice su savršen izbor za svakog vlasnika VW Golf Plus-a.

Bezbednost i kvalitet

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta, pružajući vam potpunu sigurnost i udobnost tokom vožnje. Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su TUV sertifikovane i potpuno bezbedne za korišćenje.

Perfektno prilagođene vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za VW Golf Plus (2008-2014). Ove patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Dodatna sigurnost i dugotrajnost

Patosnice za vozača su dodatno ojačane kako bi se produžio njihov vek trajanja. Ove patosnice takođe poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Čistoća i lako održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na sveoliku upotrebu, ove gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Sa njima nećete iskusiti neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice.

Poverenje i sigurnost

Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da koristite proizvod koji je testiran i odobren od strane relevantnih tela.

Dodatne informacije

  • Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka.

Ne čekajte više, obezbedite svom VW Golf Plus-u (2008-2014) vrhunsku zaštitu i udobnost uz ove gumene patosnice. Izaberite vrhunski kvalitet i sigurnost za svoje vozilo. Uverite se sami zašto su ove patosnice pravi izbor.

Prednosti

  • Bezbedne i kvalitetne gumene patosnice
  • Savršeno prilagođene vašem VW Golf Plus-u
  • Dodatna sigurnost i dugotrajnost
  • Čistoća i jednostavno održavanje
  • Visokokvalitetni materijali odobreni od strane EU
  • Pogodno za sve tipove vozača

Za više informacija i našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja