рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Bora (1999-2007) okrugle – Zubri 211379

3.780 рсд

SKU: GTC1585 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW BORA (1999-2007) OKRUGLE – ZUBRI 211379

Izuzetan Kvalitet Bez Neprijatnih Mirisa

Gumene patosnice VW Bora (1999-2007) okrugle – Zubri 211379 su auto patosnice visokog kvaliteta koje će vam pružiti izvanredno iskustvo. Sa ovim proizvodom, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju zaštitu za vaš automobil, uz istovremeno osećaj udobnosti i luksuza.

Tipse Patosnice Za Vaš Model Vozila

Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Vaš VW Bora (1999-2007) model vozila. One su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez obzira na to da li vam trebaju prednje i zadnje patosnice ili samo prednje, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Modernog Dizajna i Preciznih Dimenzija

Automobil patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Svi detalji su pažljivo razmatrani kako bi se osigurao savršen dizajn i estetika, uz istovremeno pružanje funkcionalnosti.

Dodatni Fiksatori Za Dodatnu Sigurnost

Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ova prednost je dostupna samo na modelima gde je fabrički predviđena. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Visokokvalitetna Guma Visoke Gustine

Ove gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Njihova visina od 12mm osigurava čistoću enterijera vašeg vozila, sprečavajući prljavštinu i vlagu da dođu do poda automobila.

Sertifikovane Bezbednosti

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobreno od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da ovaj proizvod ispunjava najviše standarde kada je u pitanju sigurnost i kvalitet.

Jednostavno Za Održavanje

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise poput nekih jeftinijih patosnica. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek izgledati sveže i čisto sa ovim gumicama.

Cena Odgovara Kvalitetu

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Kada uzmete u obzir kvalitet, dizajn i funkcionalnost ovog proizvoda, shvatićete da je ovo odlična investicija koja će vam dugo poslužiti i pružiti potpunu zaštitu vašem vozilu.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizno dizajnirane za Vaš VW Bora (1999-2007) model vozila
  • Dodatni fiksatori za dodatnu sigurnost

Neka Vaš VW Bora Izgleda I Oseća Se Savršeno

Nemojte odugovlačiti, nabavite gumene patosnice VW Bora (1999-2007) okrugle – Zubri 211379 i dopustite svom vozilu da izgleda i oseća se savršeno. Sada je pravo vreme da uložite u kvalitetne auto patosnice koje će vam pružiti zaštitu i udobnost koje zaslužujete. Kliknite ovde i poručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja