рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota RAV 4 V (2019-) – Frogum 410398

3.780 рсд

SKU: GTC1423 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA RAV 4 V (2019-) – Frogum 410398

Gumene patosnice za vaš automobil

  • Izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Crne boje
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice

Gumene patosnice su neizostavni dodatak za vaš Toyota RAV 4 V (2019-) automobil. Ove patosnice su visokog kvaliteta i pružaju vrhunsku zaštitu za vaš enterijer. Sa njima ćete biti sigurni da će vaše vozilo izgledati besprekorno čisto i očuvano.

Perfect Fit

Kada je u pitanju gumena patosnica za vaš Toyota RAV 4 V (2019-), ne želite da rizikujete sa univerzalnim rešenjima. Naše gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. To znači da ćete dobiti patosnice koje su savršeno prilagođene vašem vozilu.

Dodatno učvršćenje za sigurnost

Vaša bezbednost je na prvom mestu, zato smo se pobrinuli da vaše gumene patosnice budu dodatno učvršćene. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji sprečavaju njihovo pomeranje i obezbeđuju još veću stabilnost. Fiksatori se nalaze samo tamo gde je to fabrički predviđeno, tako da ćete biti sigurni u njihovu funkcionalnost.

Izdržljivost i jednostavnost održavanja

Gumene patosnice za Toyota RAV 4 V (2019-) su napravljene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice će osigurati da čistoća vašeg enterijera bude na najvišem nivou.

Pored toga, ove auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće ostaviti neprijatne mirise. Bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil, ove patosnice će uvek izgledati kao nove.

Sertifikovani kvalitet

Kvalitet naših gumnih patosnica je sertifikovan od strane TUV-a, priznate organizacije koja se bavi ispitivanjem proizvoda. Svaki materijal koji je korišćen pri proizvodnji patosnica se nalazi na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije. Kada kupujete naše patosnice, možete biti sigurni da ulažete u proizvod vrhunskog kvaliteta.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Dodatno učvršćene fikserima na prednjim patosnicama

Naruči svoje gumene patosnice za Toyota RAV 4 V (2019-) danas

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja