рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota RAV 4 II 3d (2000-2005) – Frogum 546283

3.780 рсд

SKU: GTC1736 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA RAV 4 II 3D (2000-2005) – FROGUM 546283

IZUZETAN KVALITET I VRHUNSKI DIZAJN

Gumene patosnice Toyota RAV 4 II 3D (2000-2005) – Frogum 546283 su idealan dodatak za vaš automobil. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i odgovaraju tačno modelu automobila koji posedujete. Uz njih, unutrašnjost vašeg vozila će biti zaštićena od prljanja i habanja, uz dodatak modernog i elegantnog izgleda.

KVALITETNE I UDOBNE

Patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume koja je fleksibilna i dugotrajna. To znači da će vam ove patosnice služiti godinama, pružajući vam udobnost i zaštitu koje zaslužujete. Pored toga, patosnice su TUV sertifikovane, što potvrđuje njihovu bezbednost i kvalitet.

IDEALNO PRILAGOĐENE VAŠEM VOZILU

Gumene patosnice Toyota RAV 4 II 3D (2000-2005) – Frogum 546283 su specijalno dizajnirane za ovaj model automobila. To znači da će se savršeno uklopiti u prostor za noge u vašem vozilu, pružajući apsolutnu zaštitu od prašine, vlage i prljavštine. Patosnice su tipske i originalne, što znači da nećete imati problema sa njihovom instalacijom.

Pored toga, prednje dve patosnice imaju dodatne fiksatore koji sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. To je posebno korisno jer ne morate da brinete o tome da će se patosnice pomaknuti i ometati vašu vožnju.

LAKO ODRŽAVANJE I PRIJATAN MIRIS

Gumene auto patosnice su vrlo jednostavne za održavanje. Ako se uprljaju, dovoljno je samo da ih operete vodom i sapunom i biće kao nove. Takođe, ove patosnice nemaju neprijatan miris koji se javlja kod nekih jeftinijih alternativa. To znači da će vaš automobil uvek mirisati sveže i prijatno, bez ikakvih neprijatnih mirisa od gume.

DODATNA OJAČANJA ZA VEĆU IZDRŽLJIVOST

Patosnice su dodatno ojačane kako bi se povećala njihova izdržljivost. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi mogla da izdrži konstantno habanje prilikom ulaska i izlaska iz vozila. To znači da će ove gumene patosnice ostati čvrste i izdržljive, čak i nakon dugotrajne upotrebe.

PONUSI:

  • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice Toyota RAV 4 II 3D (2000-2005) – Frogum 546283 su napravljene od visoko kvalitetne gume koja je izdržljiva i dugotrajna.
  • Precizan dizajn: Patosnice su tipske i originalne, i savršeno odgovaraju modelu automobila koji posedujete.
  • Dodatna zaštita: Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice za dodatnu stabilnost i sprečavanje pomeranja tokom vožnje.
Da biste svoj automobil opremili kvalitetnim i modernim gumama patosnicama, poručite vaš set gumene patosnice Toyota RAV 4 II 3D (2000-2005) – Frogum 546283 danas!

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne funkcije ili prednosti proizvoda.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja