рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Proace City Verso (2018-) Prednje, elpise – Zubri 221857

3.780 рсд

SKU: GTC1242 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PROACE CITY VERSO (2018-) PREDNJE, ELPISE – ZUBRI 221857

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Opis proizvoda

Auto patosnice su neophodan dodatak za vaš Toyota Proace City Verso (2018-) automobil. Izrađene od vrhunskog kvalitetnog materijala, ove gumene patosnice pružaju zaštitu vašem vozilu od prljavštine, vlage i habanja.

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, zavisno od modela i tipa vozila. U paketu dolaze dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada se, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sastojati samo od prednjih patosnica.

Jedinstveni dizajn i precizne dimenzije ovih patosnica garantuju da će savršeno pristajati vašem automobilu. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju njihovo pomeranje, ukoliko je to fabrički predviđeno.

Gumene patosnice imaju visok rub od 12mm koji pruža dodatnu zaštitu enterijera vašeg vozila. Osim toga, ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume koje se mogu javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Takođe, ove auto patosnice su TUV sertifikovane, a materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za 1 set gumenih patosnica. Proizvod je proizveden/uvezen iz Češke.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Količina u setu: 2 prednje i 2 zadnje (u zavisnosti od modela i tipa automobila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Sertifikacija: TUV standard
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

Zaključak

Gumene patosnice Toyota Proace City Verso su pravi izbor za sve one koji žele kvalitetne patosnice koje će savršeno odgovarati njihovom vozilu. Testirao sam ovaj proizvod tokom korišćenja i mogu sa sigurnošću reći da su ove patosnice izdržljive, praktične i veoma kvalitetne. Vek trajanja patosnica je produžen zahvaljujući ojačanom delu za vozača, dok visok rub pruža dodatnu zaštitu od prljanja.

Ne samo da ove gumene patosnice pružaju zaštitu za vaš automobil, već i dodaju estetski izgled enterijeru. Lako su se uklopile u moj Toyota Proace City Verso i odgovarajuće su dimenzije.

Još jedna prednost ovih patosnica je njihova lakoca održavanja. Jednostavno ih operete vodom i deterdžentom i izgledaju kao nove. Takođe, nema mirisa gume koji može biti iritantan kod nekih drugih patosnica.

Ukoliko želite da zaštitite svoj Toyota Proace City Verso automobil i unapredite njegov izgled, preporučujem da nabavite ove gumene patosnice. Uveren sam da će vam pružiti zadovoljstvo i dugotrajnu zaštitu koju tražite.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Nemojte čekati, nabavite gumene patosnice Toyota Proace City Verso odmah i pružite svom automobilu potrebnu zaštitu i prefinjen izgled!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja