рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Auris (2007-2012) – Zubri 212674

3.780 рсд

SKU: GTC1546 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA AURIS (2007-2012) – Zubri 212674

Izuzetno kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Toyota Auris (2007-2012) su vrhunskog kvaliteta, prilagođene vašim potrebama. Njihov dizajn i dimenzije savršeno odgovaraju vašem vozilu. Zahvaljujući njima, unutrašnjost vašeg automobila biće zaštićena od prljavštine i habanja.

Tipske patosnice za potpuno odgovarajući izgled

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez brige o tome da li će se pravilno uklopiti u vaš automobil, jer su dizajnirane tako da potpuno odgovaraju njegovom izgledu.

Moderan dizajn i širok izbor boja

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete odabrati onu koja se najbolje uklapa u enterijer vašeg automobila. Bez obzira na boju, sve patosnice imaju moderan dizajn koji će promeniti izgled vašeg automobila na bolje.

Fiksatori za dodatno učvršćivanje

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjoj strani, koji sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Ovi fiksatori dodatno osiguravaju da patosnice ostanu na mestu i pružaju vam sigurnost tokom vožnje.

Visok rub za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12 mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na to koliko prljavštine unesete u automobil, gumene patosnice će zadržati sve na svom mestu i pružiti vam čist i uredan enterijer.

Jednostavno održavanje i bezbednost materijala

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume kao što neke patosnice lošijeg kvaliteta imaju. Izrađene su od visoko kvalitetne gume, koja je fleksibilna i izdržljiva. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji gumenih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Komplet sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Visina ruba: 12 mm
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane
  • Prednje patosnice imaju fiksatore za dodatno učvršćivanje

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Prilagođene vašem vozilu
  • Moderan dizajn
  • Širok izbor boja
  • Fiksatore za stabilnost
  • Visok rub za čist enterijer
  • Jednostavno održavanje
  • Bezbedne i sertifikovane materijale

Nabavite gumene patosnice za Toyota Auris (2007-2012) i poboljšajte izgled i funkcionalnost svog automobila. Uživajte u vožnji sa čistim i zaštićenim enterijerom!

Naručite odmah i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitetu!

Napomena: Ova opis je napisan na osnovu ponuđenih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Obratite se prodavcu za detaljnije informacije o proizvodu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja