рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Subaru Forester IV (2012-2018) – Zubri 219404

3.780 рсд

SKU: GTC1330 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUBARU FORESTER IV (2012-2018) – Zubri 219404

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Uvek je važno zaštititi unutrašnjost svog automobila od prljavštine, vlage i habanja. Sa gumenim patosnicama Zubri 219404 za Subaru Forester IV (2012-2018), možete biti sigurni da će vaš automobil ostati čist i očuvan čak i u najtežim uslovima. Ove patosnice su posebno dizajnirane da se savršeno uklapaju u vaš automobil i pruže maksimalnu zaštitu.

Tipske gumene patosnice za vaš Subaru Forester IV

Gumeni patosnice su napravljene tako da precizno odgovaraju modelu Subaru Forester IV (2012-2018). Bez obzira na to da li vozite benzinski ili dizel model, ove patosnice će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Ovo garantuje da će vaše patosnice izgledati kao da su fabrički ugrađene.

Moderan dizajn i praktične karakteristike

Gumene patosnice Zubri 219404 su ne samo funkcionalne, već i estetski privlačne. One su dostupne u crnoj, antracit (tamno-siva) ili bež boji, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara enterijeru vašeg Subaru Forester IV. Ove patosnice imaju visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Sa fikserima na prednjim dve patosnice, vaše patosnice će biti čvrsto pričvršćene i neće se pomerati tokom vožnje. Dodatno ojačana vozačeva patosnica produžava vek trajanja i štiti od brzog habanja.

Jednostavno održavanje i bezbednost sertifikovana

Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje. Jednostavno ih operite vodom i blagim deterdžentom i izgledaće kao nove. Takođe, nemaju neprijatan miris gume koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene od visoko guste gume visoke fleksibilnosti, ove patosnice su izuzetno otporne i dugotrajne. Takođe, TUV sertifikat garantuje vam da su ove patosnice bezbedne za korišćenje i da su svi materijali korišćeni pri proizvodnji odobreni od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Kompatibilnost: Subaru Forester IV (2012-2018)
  • Boja: Crna, antracit, ili bež (zavisno od modela)
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (ili samo 2 prednje, zavisno od modela)
  • Rub patosnice visine 12mm
  • Lako održavanje

Prednosti

  • Precizno odgovaraju modelu Subaru Forester IV (2012-2018)
  • Pružaju maksimalnu zaštitu unutrašnjosti automobila
  • Moderan dizajn koji se uklapa sa unutrašnjosti
  • Lako se čiste i nemaju neprijatne mirise gume
  • Bezbednosno sertifikovane

Iskoristite priliku i obezbedite gumene patosnice Zubri 219404 za vaš Subaru Forester IV (2012-2018) danas. Sa ovim patosnicama, možete biti sigurni da će vaš automobil biti zaštićen od prljavštine i habanja, a istovremeno izgledati moderno i atraktivno.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija dobijenih od proizvođača i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

Obezbedite svoje gumene patosnice danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja