рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Octavia IV Hybrid (2020-) – Zubri 217952

3.780 рсд

SKU: GTC1175 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA OCTAVIA IV HYBRID (2020-) – ZUBRI 217952

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Skoda Octavia IV Hybrid (2020-) – Zubri 217952 su vrhunskog kvaliteta, pružajući vam ne samo zaštitu za vaš automobil, već i udobnost dok vozite. Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Skodu Octavia IV Hybrid (2020-) i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila.

Specifikacije:
– Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
– Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela vozila)
– Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
– Visina ruba patosnice: 12mm

Isprobane i savršene za vašu Skodu Octavia IV Hybrid

U mom iskustvu korišćenja ovih gumene patosnica za Skodu Octavia IV Hybrid, oduševljen sam njihovim performansama. Patosnice su izuzetno preciznih dimenzija, savršeno se uklapajući u enterijer vašeg automobila. Montaža je jednostavna i ne zahteva nikakve modifikacije.

Ono što me posebno impresioniralo je kvalitet gume visoke gustine od koje su ove patosnice napravljene. Osim što pružaju vrhunsku zaštitu od prljanja i vlage, gumene patosnice imaju i visinu ruba od 12mm kako bi dodatno obezbedile čist enterijer vašeg vozila.

Bezbednost potvrđena sertifikatom TUV

Gumene patosnice Skoda Octavia IV Hybrid (2020-) – Zubri 217952 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne teste. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije.

Jednostavno održavanje i dugotrajnost

Briga o ovim gumenim patosnicama je veoma jednostavna. Budući da su napravljene od kvalitetne gume visoke gustine, lako ćete ih očistiti i održavati. Takođe, nemaju neprijatan miris koji se često javlja kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Prednosti gumenih patosnica Skoda Octavia IV Hybrid (2020-) – Zubri 217952:

  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašoj Skodi Octavia IV Hybrid
  • Visina ruba od 12mm za dodatnu čistoću enterijera
  • Kvalitetna guma visoke gustine koja je fleksibilna i dugotrajna

Nabavite gumene patosnice Skoda Octavia IV Hybrid (2020-) – Zubri 217952 i pružite svom automobilu najbolju moguću zaštitu i udobnost!

Napomena: Cena je za 1 set gumenih patosnica.


[Buy Now][https://example.com/patosnice]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja