рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Leon III (2012-2020) – Zubri 217876

3.780 рсд

SKU: GTC1664 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT LEON III (2012-2020) – ZUBRI 217876

Opis proizvoda:

Gumene patosnice za Seat Leon III (2012-2020) su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju modelu automobila za koji su proizvedene. Dostupne su u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada u zavisnosti od modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Gumene patosnice imaju modern dizajn sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to predviđeno fabrički. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica.

Gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom instalacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara modelu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnica ima visinu od 12mm, čime se dodatno obezbeđuje čistoća enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise koji se javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji, nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koju je odobrila Evropska Unija.

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice.

Zemlja uvoza: Češka

Prednosti:

  • Precizno odgovara modelu vašeg vozila
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja
  • Visok rub od 12mm održava čistoću enterijera vozila
  • Izuzetno lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane, materijali odobreni od strane Evropske Unije

Poručite gumene patosnice za Seat Leon III (2012-2020) već danas i zaštitite enterijer vašeg vozila na najbolji mogući način!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica.

Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja