рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Traveller (2016-) elipse – Zubri 221093

3.780 рсд

SKU: GTC1299 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO TRAVELLER (2016-) ELIPSE

Auto patosnice visokog kvaliteta koje oduševljavaju svojom funkcionalnošću!

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Naš set gumene patosnice za Peugeot Traveller (2016-) je vrhunskog kvaliteta i garantuje dugotrajnu upotrebu. Ove patosnice su proizvedene od visoko kvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. Tako ćete moći da uživate u čistom vazduhu u svom vozilu, bez brige o neprijatnim mirisima koji mogu smetati.

Precizno odgovaraju modelu vozila

Sve gumene patosnice koje nudimo su tipske i originalne, a posebno su dizajnirane za Peugeot Traveller (2016-) model. Možete biti sigurni da će ove patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu, bez ikakvog nedoumica.

Moderan dizajn i praktična upotreba

Naše gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ukoliko je model vozila drugačije specifikovan. Patosnice imaju modern i elegantan dizajn, sa preciznim dimenzijama koje se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Dodatna stabilnost i sigurnost

Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fikseri su prisutni tamo gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi imala duži vek trajanja. Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i mogu se odmah postaviti u vaše vozilo.

Izdržljive i lake za održavanje

Naše gumene patosnice imaju visinu ruba od 12 mm, što dodatno garantuje čistoću enterijera vašeg Peugeot Traveller (2016-). Ove patosnice su veoma lagane za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume kao što to rade neke jeftinije verzije. Kvalitetna guma visoke gustine obezbeđuje dugotrajnost i fleksibilnost ovih patosnica. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju odobreni su od strane Evropske Unije.

Pogodne cene za vrhunski kvalitet

Navedena cena se odnosi na 1 set gumene patosnice za Peugeot Traveller (2016-). Kupovinom ovog seta patosnica, dobićete vrhunski kvalitet po veoma pristupačnoj ceni.

Vaš pouzdan partner u putovanju

Zemlja uvoza ovih gumnih patosnica je Češka. Pored ovog seta, nudimo vam i širok izbor drugih gumnih i tepih patosnica za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizno odgovaraju modelu vozila
  • Moderan dizajn i praktična upotreba

Za sve ljubitelje Peugeota Traveller (2016-) modela, ovi gumeni patosnice su idealan izbor. Svojom kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću, ove patosnice će promeniti vaše iskustvo vožnje na bolje. Ne oklevajte, poručite ih danas i osetite razliku!


[Call to Action]
Poručite gumene patosnice Peugeot Traveller (2016-) elipse danas i unapredite vožnju vašeg vozila!

Note: Ova stranica je kreirana na OXO MARKET-u i samo ovde možete pronaći vrhunski kvalitet i orginalne proizvode.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja