рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Expert (2016-) elipse – Zubri 221093

3.780 рсд

SKU: GTC1300 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO EXPERT (2016-) ELIPSE – ZUBRI 221093

Gume patosnice za Pezo Expert vozilo – elipse model i zaštitni znak Zubri. Ove gumene patosnice su izuzetne kvalitete, bez neprijatnih mirisa.

Funkcionalnost i stil u jednom proizvodu

Auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ove patosnice su savršen dodatak vašem vozilu, pružajući zaštitu i stil. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Savršeno prilagođene vašem Pezo Expert vozilu

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa stilom vašeg vozila. Fiksatore na prednje dve patosnice omogućavaju dodatnu sigurnost i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Kvalitetna izrada za dugotrajnu upotrebu

Rub patosnice ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Ove gumene auto patosnice su sertifikovane od strane TUV-a, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Dodatna informacija

  • Cena je za 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka
  • Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Prednosti

  • Tačno odgovaraju za Pezo Expert vozilo
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine za dugotrajnu upotrebu
  • Fiksatore za dodatnu sigurnost i stabilnost

Nabavite gumene patosnice za Pezo Expert vozilo i pružite dodatnu zaštitu i stil vašem vozilu. Kvalitetna izrada, tačno prilagođene dimenzije i jednostavno održavanje čine ove patosnice idealnim izborom za svakog vlasnika Pezo Expert vozila. Naručite ih danas i uživajte u čistoći i udobnosti vašeg automobila.

Poručite gumene patosnice

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja