рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 208 II 5 vrata (2012-2019) – Lampa 24357

5.200 рсд

SKU: GTC1319 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 208 II 5 VRATA (2012-2019) – LAMPA 24357

Gumene patosnice za Pezo 208 II 5 vrata vozila (2012-2019)

Auto patosnice su neizostavan dodatak za očuvanje čistoće unutrašnjosti vašeg vozila. Sa Lampa gumenim patosnicama specijalno dizajniranim za Pezo 208 II 5 vrata vozila, možete biti sigurni da će vaš automobil biti zaštićen na najbolji mogući način.

Kvalitetne i bez mirisa

Lampa gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je bezbedan za upotrebu. Njihov izuzetan kvalitet se ogleda u odsustvu neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod drugih jeftinijih patosnica. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane, što potvrđuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Precizno prilagođene Pezo 208 II 5 vrata vozilu

Lampa gumene patosnice su tipske i pružaju savršeno prianjanje vašem Pezo 208 II 5 vrata automobilu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su posebno dizajnirane da izgledaju moderno i elegantno. Dimenzije patosnica su precizno prilagođene kako bi savršeno odgovarale unutrašnjosti vašeg vozila.

Sigurno prianjanje i trajnost

Lampa gumene patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja i izdržala intenzivnu upotrebu. Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i direktno se mogu postaviti u vaše vozilo.

Održavanje i čistoća

Rub gumenih patosnica ima visinu od 12mm, što garantuje da će vaš automobil ostati čist i zaštićen od nečistoće. Zahvaljujući kvalitetnoj gumi visoke gustine, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i lako se održavaju. Materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobreno od strane Evropske Unije. To znači da su ove patosnice potpuno bezbedne za vaše zdravlje.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez mirisa
  • Precizno prilagođene Pezo 208 II 5 vrata vozilu
  • Sigurno prianjanje i trajnost

Uverite se sami u kvalitet i praktičnost ovih gumenih patosnica! Postanite deo velikog broja zadovoljnih korisnika koji su već uživali u njihovoj funkcionalnosti i estetici vašeg vozila. Poručite svoje gumene patosnice danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja