рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Juke II (2019-) – Frogum 410763

3.780 рсд

SKU: GTC1375 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN JUKE II (2019-) – FROGUM 410763

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Nissan Juke II (2019-)

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Nissan Juke II (2019-). One pružaju odličnu zaštitu za enterijer vašeg vozila, sprečavajući prljavštinu, vlagu i habanje da oštete podove. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju maksimalnu zaštitu, uz istovremeni estetski doprinos vašem automobilu.

Savršeno pristajanje i jednostavna instalacija

Gumene patosnice su specijalno dizajnirane za Nissan Juke II (2019-) i savršeno se uklapaju u podne prostorije vašeg vozila. Sve patosnice su tipske, originalne i jedinstveno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Gumene patosnice su modernog dizajna i izrađene su sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Izdržljive i sigurne

Patosnice su crne boje i izrađene od kvalitetne gume visoke gustine. One poseduju visok rub od 12mm koji dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Zaštita koja se može poverovati

Uživajte u vožnji znajući da su vaši podovi potpuno zaštićeni. Sa gumanim patosnicama za Nissan Juke II (2019-), možete biti sigurni da će vaš enterijer ostati čist i očuvan. Ovaj dodatak ne samo da je estetski lep, već vam pruža i mirnu vožnju, bez brige o prljavim patosnicama ili oštećenjima poda. Izuzetna izdržljivost i visokokvalitetni materijali garantuju dugotrajnost i pouzdanost ovih gumnih patosnica.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gumenih patosnica
  • Savršeno pristajanje uz Nissan Juke II (2019-)
  • Visokokvalitetni materijali, bez neprijatnih mirisa
  • Lakše održavanje i čišćenje
  • Dodatna sigurnost sa fikserima za sprečavanje pomeranja
  • Estetski doprinos enterijeru vašeg vozila

Dodajte gumene patosnice Nissan Juke II (2019-) – Frogum 410763 u svoju korpu i obezbedite maksimalnu zaštitu i lep izgled vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja