рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W211 E Klasa (2002-2008) – Zubri 213217

3.780 рсд

SKU: GTC1979 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W211 E KLASA (2002-2008) – Zubri 213217

Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su jedan od neizostavnih detalja koji čine Vaš automobil udobnim i funkcionalnim. Ako želite da održite čistoću enterijera Vašeg vozila i zaštitite ga od prljavštine, vlage i habanja, ne tražite dalje! Gumene patosnice Mercedes W211 E Klasa (2002-2008) – Zubri 213217 su pravo rešenje za Vas!

Patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila. Bez brige oko slaganja ili modifikacija – ove gumene patosnice su precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju Vašem vozilu.

Modernog dizajna i visokog kvaliteta

Ove auto patosnice su moderne, atraktivne i funkcionalne. Sa visinom ruba od 12mm, one štite enterijer vašeg automobila od neželjenih nečistoća i pružaju vam osećaj sigurnosti i udobnosti.

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg Mercedesa W211 E Klasa (2002-2008).

Savršeno pristajanje i dodatno učvršćivanje

Svaki detalj patosnica je pažljivo osmišljen kako bi Vam pružio najbolje iskustvo. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Da biste bili sigurni da će Vaše patosnice ostati čvrsto na mestu, obezbeđeni su fiksatoti na prednjim dve patosnice. Oni dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Ovi fiksatoti su fabrički ugrađeni samo tamo gde je to predviđeno.

Kvalitetna izrada i jednostavno održavanje

Gumene patosnice Mercedes W211 E Klasa (2002-2008) – Zubri 213217 su proizvedene od visoko kvalitetne gume. Ova guma visoke gustine je izuzetno fleksibilna, što omogućava da se patosnice savršeno uklope u oblik poda Vašeg vozila.

Navedene auto patosnice su sertifikovane od strane TÜV-a, što znači da se mogu pohvaliti sigurnošću i kvalitetom. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji gumenih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti gumenih patosnica Mercedes W211 E Klasa (2002-2008) – Zubri 213217:

  • Savršeno pristajanje uz Vaš Mercedes vozilo
  • Visokokvalitetni materijali bez neprijatnih mirisa
  • Dodatno ojačane vozačeve patosnice za produžen vek trajanja

Zaštitite enterijer svog vozila na najbolji mogući način uz gumene patosnice Mercedes W211 E Klasa (2002-2008) – Zubri 213217. Ove patosnice su dugotrajne, pružajući Vam udobnost i zaštitu tokom celog veka trajanja Vašeg vozila.

Naša kompletna ponuda gumenih i tepih patosnica je na raspolaganju, kako biste pronašli savršenu opciju za Vaše potrebe.

Zapamtite, Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet! Istražite našu ponudu i odaberite najbolje za Vaš automobil.

[Buy Now]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja