рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019) (Bež boje) – Zubri 214755B

5.500 рсд

SKU: GTC1198 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W166 GLE KLASA (2015-2019) (BEŽ BOJE) – ZUBRI 214755B

Gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

PREDNOSTI GUMENIH PATOSNICA

Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Gumene patosnice su modernog dizajna i visokih performansi. One se proizvode posebno za svaki model automobila kako bi obezbedile savršeno prianjanje i zaštitile vaš automobil od prašine, blata, vlage i drugih nečistoća.

Benefit: Uz gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klase, možete biti sigurni da će vaš automobil biti zaštićen od svakodnevnog habanja i oštećenja.

Jednostavno održavanje i čišćenje

Zahvaljujući visokokvalitetnoj gumi, ove patosnice su veoma lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti vodom i sapunicom, a brzo će se osušiti i izgledati kao nove.

Benefit: Sa gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klase, nećete morati da brinete o neredu u svom vozilu. Moći ćete lako i brzo očistiti patosnice i zadržati enterijer svog automobila čistim i urednim.

Dodatno ojačan rub patosnice za duži vek trajanja

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Benefit: Sa gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klase, možete biti sigurni da će vaša investicija u zaštitu vašeg vozila trajati dugo vremena.

Sertifikovane visokokvalitetne gume

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Benefit: Sa gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klase, dobijate proizvod visokog kvaliteta koji je siguran i bezbedan za upotrebu.

SPECIFIKACIJE

  • Model: Gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019)
  • Boja: Bež
  • Set se sastoji od: Dve prednje i dve zadnje gumene patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)

PREDNOSTI

  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • Dodatno ojačan rub patosnice za duži vek trajanja

Kupite gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019) (Bež boje) – Zubri 214755B i obezbedite savršenu zaštitu i udobnost svog vozila.

NAPOMENA: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu navedenih proizvodnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja