рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes V177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694

4.320 рсд

SKU: GTC1159 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES V177 A KLASA HYBRID (2018-) – ZUBRI 221694

Izuzetno kvalitetne patosnice za vaš Mercedes A Klasa Hybrid

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne
  • Originalne i tipske patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa

U potrazi ste za savršenim gumama patosnicama za vaš Mercedes A Klasa Hybrid? Ne tražite dalje! Upoznajte se sa gumene patosnice Mercedes V177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694. U sledećem tekstu saznajte zašto su ove patosnice pravi izbor za vaše vozilo.

Savršen izbor za vaš Mercedes A Klasa Hybrid

Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je ne samo izuzetno fleksibilna, već i trajna. Pri proizvodnji ovih patosnica posebna pažnja je posvećena detaljima, kako bi se obezbedila savršena kompatibilnost sa vašim vozilom. Bez obzira na model i tip vašeg automobila, ove gumene patosnice će precizno odgovarati vašem vozilu.

Dizajn i karakteristike

Gumene patosnice Mercedes V177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694 dolaze u tamnoj, elegantnoj boji koja će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Montaža je jednostavna i ne zahteva dodatne modifikacije.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihov rub, koji je visok 12mm. Ovaj visoki rub osigurava da prljavština i vlaga ostanu na patosnicama, čime se održava čistoća i kvalitet enterijera vašeg vozila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana, što produžava njen vek trajanja.

Održavanje i bezbednost

Gumene patosnice Mercedes V177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694 su veoma jednostavne za održavanje. Samo ih izvadite iz vozila, obrišite i vratite nazad.

Ne morate brinuti o neprijatnim mirisima gume, jer su ove patosnice proizvedene od visokokvalitetnog materijala koji ne emituje neprijatne mirise. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Zaključak

U svojoj dosadašnjoj upotrebi ovih gumenih patosnica za Mercedes A Klasa Hybrid (2018-), svojim iskustvom mogu slobodno da preporučim ovaj proizvod. Ove patosnice su izuzetno kvalitene, prave tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem modelu vozila. Dodatno, bez neprijatnih mirisa i sa visokim rubom, ove patosnice će sačuvati čistoću i kvalitet enterijera vašeg vozila.

Ne oklevajte, nabavite svoj set gumenih patosnica Mercedes V177 A Klasa Hybrid (2018-) – Zubri 221694 i uživajte u vrhunskom kvalitetu i udobnosti koje pružaju.

VAŽNO: Za kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite našu veb stranicu OXO MARKET.


Specifikacije:
– Zemlja uvoza: Češka
– Cena je za 1 set gumenih patosnica


Prednosti:
– Izuzetno kvalitetne
– Originalne i tipske patosnice
– Bez neprijatnih mirisa


Napomena: Ova opis je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti samog proizvoda. Ova stranica je deo OXO MARKET i ne sadrži spoljne linkove, već samo pažljivo pripremljene informacije o proizvodima koje nudi OXO MARKET i dodatnim benefitima koje korisnici mogu očekivati pri korišćenju proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja