рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Lamborghini Urus (2018-) – Lampa 24476

6.500 рсд

SKU: GTC1119 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE LAMBORGHINI URUS (2018-) – LAMPA 24476

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 komad.

Zemlja uvoza: Italija

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu gumenih patosnica

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa: Uz ove gumene patosnice, nećete se suočiti s neugodnim mirisima koji se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja obezbeđuje dugotrajnost i bezbednost.

  • Precizne dimenzije i savršeno pristajanje: Garnitura patosnica je posebno dizajnirana da odgovara Lamborghini Urus (2018-) modelu, pružajući savršeno pristajanje i estetski izgled. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi osigurala dugotrajnost i pouzdanost.

  • Lako održavanje i čistoća: Zahvaljujući visini ruba od 12mm, ove gumene patosnice efikasno štite unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine i nečistoća. Takođe, ove patosnice su jednostavne za održavanje i lako se čiste.

Započnite svoje putovanje s gumnenim patosnicama Lamborghini Urus (2018-) – Lampa 24476

Vozite se s stilom i udobnošću uz gumene patosnice Lampa 24476! Ove autentične tipske patosnice su dizajnirane posebno za Lamborghini Urus (2018-) model i pružaju vrhunsku zaštitu i praktičnost za vaše vozilo.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihov izuzetan kvalitet. Izrađene su od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja garantuje trajnost i bezbednost. Osim toga, ove patosnice su potpuno bez mirisa, za razliku od nekih drugih patosnica lošijeg kvaliteta koje mogu izazvati neprijatne mirise u vašem vozilu.

Uz precizne dimenzije i savršeno pristajanje, ove gumene patosnice će transformisati enterijer vašeg vozila. Garnitura patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje se idealno uklapaju u prostor vašeg Lamborghini Urus (2018-) modela. Fiksatore na prednje dve patosnice dodatno osiguravaju stabilnost i sprečavaju pomeranje patosnica.

Kada je u pitanju čistoća, izdvajaju se visoki rubovi patosnica. S visinom od 12mm, rubovi efikasno sprečavaju prljavštinu i nečistoću da dospeju na pod vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zahtevaju posebne proizvode za čišćenje. Jednostavno ih operete vodom i sapunom, osušite i vaše patosnice će izgledati kao nove.

Važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što je garancija njihove sigurnosti i kvaliteta. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica takođe se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Gumene patosnice Lamborghini Urus (2018-) – Lampa 24476 su praktičan dodatak koji će unaprediti vaše iskustvo vožnje i poboljšati izgled unutrašnjosti vašeg vozila. Budite sigurni da je ova garnitura patosnica izuzetno kvalitetna i savršeno prilagođena za vaš Lamborghini Urus (2018-) model. Uživajte u udobnosti i zaštiti koju pružaju ove fantastične gumene patosnice!


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije i savršeno pristajanje
  • Lako održavanje i čistoća

Naručite gumene patosnice Lamborghini Urus (2018-) – Lampa 24476 danas i osigurajte vrhunsku zaštitu i udobnost za vaše vozilo!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja