рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Jeep Cherokee KL (2014-) – Frogum 547013

3.780 рсд

SKU: GTC1820 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE JEEP CHEROKEE KL (2014-) – FROGUM 547013

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Jeep Cherokee KL (2014-)

U potrazi ste za savršenim načinom da zaštitite enterijer svog Jeep Cherokee KL (2014-) od prljavštine, vlage i habanja? Gumene patosnice su idealno rešenje za vas! Upravo za vas predstavljamo gumene patosnice od brenda Frogum, koje su dizajnirane posebno za vaš model automobila.

Izvrsnost kvalitete bez neprijatnih mirisa

Kada je u pitanju kvalitet, gumene patosnice Jeep Cherokee KL (2014-) – Frogum 547013 neće vas razočarati. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i garantuju dugotrajnu zaštitu i udobnost za vaše putovanje. Ono što je takođe važno, ove patosnice ne emituju neprijatne mirise kao neke jeftinije opcije.

Potpuno odgovarajući tipovi vozila

Patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš model automobila. U setu se dobijaju dve prednje i dve zadnje patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Jeep Cherokee KL (2014-). Takođe, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, obezbeđena je visoka preciznost dimenzija koje se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Dodatna sigurnost i udobnost

Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno čvrsto pričvršćuju, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Uz to, vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja. Nema potrebe za naknadnim modifikacijama jer svaka garnitura patosnica je pažljivo prilagođena vašem tipu vozila.

Dugotrajnost i praktičnost

Visina ruba patosnice iznosi 12 mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Gumene patosnice Jeep Cherokee KL (2014-) – Frogum 547013 su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, što ih razlikuje od patosnica lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno se uklapaju u enterijer vašeg Jeep Cherokee KL (2014-)
  • Dodatna sigurnost fiksatora na prednjim patosnicama
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • TUV sertifikat za kvalitet i sigurnost

Zaštitite svoj Jeep Cherokee KL (2014-) i uživajte u bezbednijoj vožnji uz gumene patosnice Frogum 547013. Naručite svoj set danas i iskusite razliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja