рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Tucson (2015-2020) – Zubri 219688

3.780 рсд

SKU: GTC1781 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI TUCSON (2015-2020) – ZUBRI 219688

Auto patosnice koje pružaju izuzetan kvalitet i udobnost

Gumene patosnice Hyundai Tucson (2015-2020) – Zubri 219688 su vrhunskog kvaliteta i ne sadrže neprijatne mirise. Ove auto patosnice su savršeno prilagođene vozilima ovog modela, tako da se nedvosmisleno uklapaju i odgovaraju vašem Hyundai Tucson-u.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ukoliko je model automobila takav da se može koristiti samo prednji par patosnica.

Patosnice su dizajnirane moderno kako bi se uklopile sa enterijerom vašeg vozila. Precizne dimenzije i oblik patosnica obezbeđuju savršeno pristajanje uz vaš Hyundai Tucson. Ojačane fiksatorima na prednjim patosnicama, ove patosnice su dodatno učvršćene i sprečavaju njihovo pomeranje prilikom upotrebe.

Dodatno ojačanje za veću trajnost

Vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i potpuno se prilagođavaju unutrašnjosti vašeg vozila.

Visokokvalitetni materijali i bezbednost

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle sve neophodne bezbednosne standarde. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Hyundai Tucson (2015-2020)
  • Proizvođač: Zubri 219688
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež boja, zavisno od modela i tipa vozila
  • Prednje patosnice: 2 komada
  • Zadnje patosnice: 2 komada

Prednosti

  • Perfektno pristajanje uz vaš Hyundai Tucson
  • Dodatno ojačanje na vozačevom mestu za veću trajnost
  • Bez neprijatnih mirisa

Order Now and Make Your Hyundai Tucson Even Better!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja