рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Santa Fe (2019-) – Zubri 221895

4.680 рсд

SKU: GTC1627 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI SANTA FE (2019-) – ZUBRI 221895

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Hyundai Santa Fe (2019-) – Zubri 221895 su visokokvalitetne patosnice koje će savršeno odgovarati vašem vozilu. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice će osigurati čist i svež enterijer vašeg automobila.

Originalne i tipske gumene patosnice za Hyundai Santa Fe

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Uz ovaj set patosnica dobijate dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, prilagođene vašem modelu i tipu vozila. Takođe, set može sadržati samo prednje dve patosnice, zavisno od modela i tipa automobila.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Dodatno, patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatori postoje samo ukoliko je to fabrički predviđeno za određeni model vozila.

Dodatno ojačane patosnice za produžen vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što garantuje dug vek trajanja patosnica. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom instalacije i savršeno se uklapaju u unutrašnjost vašeg vozila.

Visina ruba od 12mm za maksimalnu čistoću enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove i prljavštinu, gumene patosnice će zadržati sve nečistoće na površini, čineći čišćenje izuzetno jednostavnim.

Kvalitetna guma visoke gustine

Ove gumene auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je istovremeno izuzetno fleksibilna. Takođe, ove patosnice poseduju TUV sertifikat, koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije, tako da se ne morate brinuti o potencijalnim štetnim supstancama.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela)
  • Visina ruba: 12mm
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje gumene patosnice (u zavisnosti od modela, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Dodatno: Fikasatori na prednjim patosnicama (samo gde je fabrički predviđeno)
  • Proizvođač: Zubri
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno ojačane za produžen vek trajanja
  • Visok rub za maksimalnu čistoću enterijera
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikat i 100% bezbedne materijale

ZAPOČNITE SVAKU VOŽNJU SA SUVENIROM I UGODNOŠĆU!

Narudžbom ovih gumene patosnice Hyundai Santa Fe (2019-) – Zubri 221895, dobićete visokokvalitetne auto patosnice koje će savršeno pristajati vašem vozilu. Njihov moderni dizajn i precizne dimenzije će dodati dašak stila i elegancije vašem enterijeru.

Patosnice su izuzetno lagane za održavanje i nemaju neprijatan miris gume, što ih čini idealnim dodatkom za vaš automobil. Dodatno, visina ruba od 12mm osigurava da će vaš unutrašnjost ostati čista i bez nečistoća, čak i tokom vožnje po lošim vremenskim uslovima.

Uz ove gumene patosnice dobićete produkt koji je izuzetno kvalitetan i dugotrajan. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno obezbeđuju njihovu stabilnost i sprečavaju pomeranje prilikom korišćenja vozila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana, pružajući dodatnu izdržljivost i trajnost patosnice.

Ne samo da su ove gumene patosnice visokog kvaliteta, već su i sigurnosno sertifikovane. Svi materijali korišćeni u njihovoj proizvodnji su bezbedni i nalaze se na listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Da biste svoj automobil opremili ovim vrhunskim gumanim patosnicama, jednostavno dodajte ovaj proizvod u korpu i obavite narudžbinu još danas!

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno ojačane za produžen vek trajanja
  • Visok rub za maksimalnu čistoću enterijera
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikat i 100% bezbedne materijale

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne garantuje tačnost tih informacija. Pre konačne kupovine, molimo Vas da proverite sve specifikacije direktno na našem sajtu OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja