рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Civic (2006-2011) – Zubri 214698

3.780 рсд

SKU: GTC2134 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA CIVIC (2006-2011) – Zubri 214698

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Honda Civic (2006-2011) – Zubri 214698 su visokog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Sve patosnice su tipske i originalne, te savršeno odgovaraju navedenom tipu automobila.

Prednosti gumenih patosnica Honda Civic (2006-2011) – Zubri 214698

  • Savršeno pristaju – Patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, pružajući optimalno pokrivanje za vaše vozilo. Svaka garnitura patosnica je posebno proizvedena za određeni tip vozila, tako da se savršeno uklapa.
  • Dodatna bezbednost – Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice, čime se osigurava da se ne pomeraju tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi izdržala duže vreme i pružila dodatnu sigurnost.
  • Lako održavanje – Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno obrisati ili oprati i vratiti u perfektno stanje. Uz to, nemaju neprijatan miris gume koji se može javiti kod jeftinijih patosnica.
  • Visoka trajnost – Ove patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, što im pruža izuzetnu fleksibilnost i trajnost. Takođe, njihov rub ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.
  • Bezbednost i kvalitet – Patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije.

Gumene patosnice Honda Civic (2006-2011) – Zubri 214698 su idealan izbor za vas i vaš automobil. Pružajući maksimalnu zaštitu, udobnost i stil, ove patosnice će vam omogućiti da se osećate prijatno i sigurno tokom vožnje.

Naša kompletna ponuda gumenih patosnica vam omogućava da pronađete savršen dodatak za vaše vozilo. Posetite OXO MARKET i pogledajte našu široku selekciju gumenih i tepih patosnica.


Prednosti:
– Savršeno pristaju vozilu
– Dodatna bezbednost
– Lako održavanje

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja