рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford S-Max (2007-2015) – Zubri 215864

3.780 рсд

SKU: GTC1946 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD S-MAX (2007-2015) – ZUBRI 215864

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Dobrodošli na OXO MARKET! Ako ste u potrazi za vrhunskim gumena patosnicama za vaš Ford S-Max, onda ste na pravom mestu. Naša kolekcija gumene patosnice marke Zubri predstavlja vrhunski izbor za sve vlasnike ovog modela automobila.

TIPSKA PATOSNICA KOJA SAVRŠENO ODGOVARA VAŠEM VOZILU

Sve gumene patosnice iz naše ponude su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su modernog dizajna sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

PREDNJAČE U KVALITETU

Naš set gumenih patosnica za Ford S-Max dolazi u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, pri čemu u nekim slučajevima set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

UČVRŠĆENE I PRAKTIČNE

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Zahvaljujući visini ruba od 12mm, čistoća enterijera vašeg vozila biće dodatno osigurana.

LAKO ODRŽAVANJE I BEZBEDNOST

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume kao neke patosnice nižeg kvaliteta. Naša kolekcija gumenih patosnica je TUV sertifikovana i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

UPOREDITE ISKUSTVA I ZAKLJUČITE SAMI

U poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu, gumene patosnice marke Zubri za Ford S-Max su nedvosmisleno vrhunskog kvaliteta. U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam da su patosnice veoma izdržljive, jednostavne za postavljanje i estetski privlačne.

PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipska patosnica koja savršeno odgovara vašem vozilu
  • Dodatna fiksacija i ojačanje na vozačevim patosnicama
  • Visina ruba od 12mm za dodatnu čistoću
  • Lake za održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne

Nemojte propustiti priliku da unapredite vaše iskustvo u vožnji i zaštitite enterijer svog Ford S-Max-a modernim gumena patosnicama marke Zubri. Odaberite naš set gumenih patosnica i uverite se sami u vrhunski kvalitet i praktičnost koji nude.

Za sve dodatne informacije i druge modele o gumenim i tepih patosnicama pogledajte našu kompletnu ponudu na OXO MARKET!

ACT NOW, PORUČITE SVOJ SET GUMENIH PATOSNICA ZA FORD S-MAX JOŠ DANAS I OBEZBEDITE VRHUNSKU ZAŠTITU I STILOVAN ENTERIJER VAŠEG VOZILA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja