рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Tipo Cross (2021-) – Zubri 221037

3.780 рсд

SKU: GTC1052 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT TIPO CROSS (2021-) – Zubri 221037

Odličan izbor za zaštitu enterijera vašeg vozila

Vaš Fiat Tipo Cross zaslužuje samo najbolje, a gumene patosnice brenda Zubri su upravo to. Izuzetnog kvaliteta, ove auto patosnice su specijalno dizajnirane da odgovaraju vašem vozilu bez greške. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice će pružiti izvanrednu zaštitu za podne prostorije vašeg automobila.

Idealno se uklapaju u vaš Fiat Tipo Cross

Kada birate auto patosnice, želite da budete sigurni da će se savršeno uklopiti u vaše vozilo. Sa Zubri gumanim patosnicama, nemate brige. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Fiat Tipo Cross iz 2021. godine. Dobijate set od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su sveobuhvatno kreirane kako bi savršeno odgovarale vašem automobilu.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Zubri gumene patosnice ne samo da su izuzetno funkcionalne, već i izgledaju izvanredno. Sa crnom, antracit (tamno-sivom) ili bež bojom na raspolaganju, možete prirediti izgled koji se savršeno uklapa sa unutrašnjosti vašeg Fiat Tipo Cross. Ove patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije, pružajući vam maksimalno zadovoljstvo sa svakim korakom u vašem vozilu.

Potpuna sigurnost i udobnost

Važno je imati auto patosnice koje su sigurne i udobne za upotrebu. Zubri gumene patosnice su posebno dizajnirane da budu pričvršćene na prednje dve patosnice, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Nećete morati da se brinete o bilo kakvim modifikacijama, jer ove patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne intervencije.

Visokokvalitetna guma za maksimalnu izdržljivost

Kada je u pitanju kvalitet, Zubri gumene patosnice ne razočaravaju. Naš vrhunski proizvod je izrađen od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su TUV sertifikovane, što garanruje vrhunski kvalitet i sigurnost proizvoda. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zaštita i briga o vašem automobilu

Gumene patosnice su sjajna investicija koja će vam omogućiti da očuvate čistoću enterijera svog Fiat Tipo Cross-a. Njihov rub visine 12mm dodatno osigurava da će vaše vozilo ostati čisto i uredno. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nešto su što ćete koristiti svakodnevno sa zadovoljstvom.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Fiat Tipo Cross (2021-)
  • Modern dizajn i precizne dimenzije
  • Fiksatori na prednjim dve patosnice sprečavaju pomeranje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Rub visine 12mm za dodatnu čistoću
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Bezbedni i bez neprijatnih mirisa
  • Jednostavne za održavanje

Ne propustite priliku da vaš Fiat Tipo Cross opremite kvalitetnim i funkcionalnim gumenim patosnicama brenda Zubri. Poručite svoj set danas i uživajte u vrhunskoj zaštiti i udobnosti.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja