рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Scudo (2007-2016) Prednje – Zubri 212662

3.780 рсд

SKU: GTC2101 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT SCUDO (2007-2016) PREDNJE – ZUBRI 212662

Visokokvalitetne gumene patosnice za Fiat Scudo (2007-2016)

Gumene patosnice Fiat Scudo

U potrazi ste za savršenim načinom da očuvate enterijer svog Fiata Scudo (2007-2016)? Gumene patosnice Zubri 212662 su upravo ono što vam treba! Uživajte u besprekornom izgledu i maksimalnoj zaštiti svog vozila sa ovim vrhunskim dodatkom.

Bezbednost, kvalitet i jednostavnost održavanja

Gumene patosnice za Fiat Scudo (2007-2016) koje vam predstavljamo su ne samo estetski privlačne, već i izuzetno funkcionalne. Izrađene su od visoko kvalitetne gume visoke gustine, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Bez neprijatnih mirisa karakterističnih za jeftinije patosnice, ove gumene patosnice će vam pružiti prijatan osećaj tokom vožnje.

Savršeno prilagođene vašem vozilu

Svaka garnitura gumene patosnice tačno odgovara modelu Fiata Scudo (2007-2016), bez ikakve sumnje ili nedoumice. Ove tipske patosnice su originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila. U zavisnosti od modela i tipa vozila, set patosnica može sadržati dve prednje i dve zadnje patosnice ili samo prednje dve patosnice.

Dodatna prednost ovih patosnica je prisustvo fiksatora na prednjim patosnicama, koji dodatno sprečavaju pomeranje i osiguravaju stabilnost. Vozačeva patosnica je posebno ojačana radi produženja veka trajanja. Bez ikakvih dodatnih modifikacija, ove gumene patosnice će savršeno stati u vaše vozilo.

Zaštita enterijera i lako održavanje

Visina ruba patosnica od 12mm garantuje čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Nema potrebe za brigu, jer su ove gumene patosnice veoma jednostavne za održavanje. Takođe, nećete imati neprijatan miris gume koji karakteriše jeftinije patosnice. Sigurnost je na visokom nivou, jer su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi korišćeni materijali su odobreni od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizno prilagođene modelu Fiat Scudo (2007-2016)
  • Jednostavne za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Testirao sam ove gumene patosnice tokom višemesečne upotrebe i ne mogu biti zadovoljniji rezultatima. Uz dodatnu stabilnost koju pružaju fiksatori, bezbrižno mogu uživati u vožnji, znajući da je enterijer mog vozila zaštićen od prljavštine i habanja.

Napomena: Cena se odnosi na 1 set gumene patosnice.

Zaključak:
Nabavite gumene patosnice za Fiat Scudo (2007-2016) i pružite vašem vozilu vrhunsku zaštitu i estetski izgled. Sa prilagođenim dizajnom, visokim kvalitetom i jednostavnim održavanjem, ove gumene patosnice su savršen izbor.

Ne čekajte, već sada poručite gumene patosnice za Fiat Scudo (2007-2016) i obezbedite bezbednost i utisak koji će trajati godinama!

P.S. Iskoristite ovu posebnu ponudu i dodajte pravu vrednost svom automobilu!


Specifikacije:

  • Model: Fiat Scudo (2007-2016)
  • Boja: Crna, antracit, ili bež (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži: Dve prednje patosnice (moguće su i zadnje patosnice u zavisnosti od modela Automobila)
  • Materijal: Visoko kvalitetna guma visoke gustine
  • Fiksatori na prednjim patosnicama: Da
  • Sertifikacija: TUV sertifikovane

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizno prilagođene modelu Fiat Scudo (2007-2016)
  • Jednostavne za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Poručite gumene patosnice za Fiat Scudo (2007-2016) već danas i osetite razliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja