рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat 500X (2014-) – Zubri 219695

3.780 рсд

SKU: GTC1753 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT 500X (2014-) – ZUBRI 219695

Izuzetan kvalitet i savršeno pristajanje

Gumene patosnice Fiat 500X (2014-) – Zubri 219695 su auto patosnice visokog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i odgovaraju tačno navedenom modelu automobila. Uz njih nećete imati nikakvih problema sa nepreciznim pristajanjem.

Modernog dizajna i visoke izdržljivosti

Ove gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, što zavisi od modela i tipa vašeg vozila. Jedan set patosnica sastoji se od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada za određene modele automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Dizajn ovih patosnica je modern i prilagođen savremenim automobilima. Dimenzije su precizne i savršeno odgovaraju vašem vozilu. Napredne tehnologije omogućavaju proizvodnju patosnica koje zaista pristaju svakom delu unutrašnjosti vašeg vozila, bez ikakvih modifikacija.

Dodatno ojačane patosnice za dugotrajnost

Jedna od posebnosti ovih auto patosnica je ojačanje vozačeve patosnice kako bi se produžio njihov vek trajanja. To je znak da su ove patosnice napravljene da izdrže sve izazove svakodnevnog korišćenja.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Da biste bili sigurni da patosnice ostaju čvrsto na svom mestu, modeli koji to podrazumevaju dolaze sa fiksatorima na prednjim dve patosnice. Ovi fiksatora sprečavaju njihovo klizanje i pomeranje tokom vožnje.

Zaštita unutrašnjosti vašeg vozila

Rub patosnica je visok 12mm, što dodatno obezbeđuje čistoću enterijera vašeg vozila. Ne morate brinuti o tome da će prljavština ili voda ući u prostor unutar patosnica. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje, ne zadržavaju neprijatne mirise gume kao neke lošijeg kvaliteta, i napravljene su od visokog kvaliteta gume sa visokom gustinom.

Sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenej od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji je bezbedan za vas i vaše vozilo.

Kompatibilnost i cena

Cena koju vidite je za jedan set gumenih patosnica. Ove patosnice su kompatibilne sa Fiat 500X (2014-) modelom vozila. Uvezene su iz Češke. Možete pogledati kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica koje imamo u ponudi.

Prikaz patosnica u video formatu

Da biste stekli bolji uvid u izgled ovih patosnica kada se postave na vaš model automobila, možete pogledati video prikaz koji smo napravili. Na taj način ćete imati jasniju sliku o tome kako će izgledati patosnice na vašem vozilu.


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i savršeno pristajanje
  • Modernog dizajna i visoke izdržljivosti
  • Dodatno ojačane patosnice za dugotrajnost

Naručite gumene patosnice Fiat 500X (2014-) – Zubri 219695 već danas i podarite vašem vozilu vrhunsku zaštitu i estetski dodatak!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja