рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice DS9 (2020-) – Zubri 221875

4.680 рсд

SKU: GTC1051 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DS9 (2020-) – Zubri 221875

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

MODERNI I PRAKTIČNI DIZAJN

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ove gumene patosnice imaju moderni dizajn koji će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg automobila. Bez obzira na boju, ove patosnice su vrlo atraktivne i estetski privlačne.

SAVRŠENO PRILAGOĐENE VOZILU

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice se lako uklapaju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

DODATNA SIGURNOST I STABILNOST

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Na taj način, ove patosnice pružaju dodatnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI

Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ova visokokvalitetna guma ne samo da je izdržljiva, već i lako podnosi sve vrste habanja i pruža optimalnu zaštitu za podne obloge vašeg automobila. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

LAKO ODRŽAVANJE I VISOKA ČISTOĆA

Rub patosnice ima visinu od 12 mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Samo jednostavnim brisanjem, ove patosnice će izgledati kao nove.

SPECIFIKACIJE:

 • Model: Gumene patosnice DS9 (2020-) – Zubri 221875
 • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela i tipa vozila)
 • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje 2 patosnice)
 • Rub patosnice: Visina 12 mm
 • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
 • Sertifikat: TUV sertifikovane
 • Bezbednost: Materijali odobreni od strane Evropske Unije
 • Zemlja uvoza: Češka

PREDNOSTI

 • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
 • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
 • Moderni dizajn koji se estetski uklapa u enterijer
 • Dodatna sigurnost i stabilnost sa fiksatorima na prednjim patosnicama
 • Visokokvalitetni materijali koji pružaju optimalnu zaštitu za podne obloge
 • Lako održavanje i visoka čistoća
 • Visok rub od 12 mm za odličnu zaštitu enterijera

VREME JE DA VAŠ AUTOMOBIL BUDI UDOBAN I ČIST

Nemojte dozvoliti da vaš pod bude nezaštićen. Nabavite gumene patosnice DS9 (2020-) – Zubri 221875 odmah i uverite se u njihovu kvalitetu i funkcionalnost. Vaš automobil će biti zaštićen, a vi ćete se osećati udobno i sigurno dok vozite.

Ne čekajte više, kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i obezbedite sebi kvalitetne gumene patosnice koje će garantovano odgovarati vašem automobilu.

NAPOMENA: Slike su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.


PROS:
– Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
– Moderni dizajn koji se estetski uklapa u enterijer
– Visokokvalitetni materijali koji pružaju maksimalnu zaštitu

Naručite gumene patosnice DS9 (2020-) – Zubri 221875 i obezbedite vašem automobilu vrhunsku zaštitu već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja