рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Duster (2014-) – Frogum 401723

3.780 рсд

SKU: GTC1471 Kategorije: ,

Gumene patosnice Dacia Duster (2014-) – Frogum 401723

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Automobilske patosnice su važan dodatak koji štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljanja i habanja. Sa gumene patosnice Dacia Duster (2014-) – Frogum 401723, dobićete visokokvalitetne patosnice koje pružaju izuzetnu zaštitu.

Precizno dizajnirane za vaš automobil

Ove gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da savršeno odgovaraju vašem modelu Dacia Duster (2014-). Bez ikakvog napora, možete montirati ove patosnice i prilagoditi ih unutrašnjosti svog vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Sigurnost i trajnost

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna i prijatna na dodir. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne testove. Materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Lako održavanje i čistoća

Gumene patosnice Dacia Duster (2014-) – Frogum 401723 su veoma jednostavne za održavanje. Zahvaljujući visokoj gustini gume, ove patosnice ne zadržavaju neprijatne mirise kako neke patosnice lošijeg kvaliteta često čine. Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljanja. Samo ih prebrišite ili usisajte i vaše vozilo će izgledati sveže i čisto.

Prednosti

  • Visokokvalitetna guma bez neprijatnih mirisa
  • Precizno tipski dizajn za vaš Dacia Duster (2014-)
  • TUV sertifikovane i bezbedne po materijale

Zaštitite unutrašnjost svog vozila i pružite mu maksimalnu udobnost sa gumene patosnice Dacia Duster (2014-) – Frogum 401723. Ne samo da će vaše vozilo biti zaštićeno, već će i izgledati elegantno. Ne čekajte, nabavite ove vrhunske patosnice danas!

Napomena: Ova produkt opis je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja