рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Dokker Van (2013-) Prednje – Zubri 221419

3.240 рсд

SKU: GTC1303 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA DOKKER VAN (2013-) PREDNJE – ZUBRI 221419

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visok rub od 12mm koji osigurava čistoću enterijera vozila
  • Izuzetno lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane gume visoke gustine
  • Materijali na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije
  • Dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji

Specifikacije

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Dacia Dokker Van (2013-)
  • Položaj: Prednje
  • Brend: Zubri
  • Kataloški broj: 221419
  • Zemlja uvoza: Češka

Gumene patosnice Dacia Dokker Van (2013-) Prednje – Zubri 221419 su izuzetnog kvaliteta i idealne za vaš automobil. Bez obzira na to da li putujete sa porodicom, prijateljima, ili sami, ove patosnice će vam pružiti udobnost i zaštitu koju zaslužujete.

Nedvosmisleno odgovaraju vašem tipu vozila

Da biste bili sigurni da gumene patosnice odgovaraju vašem Dacia Dokker Van modelu iz 2013. godine, odaberite ove tipske patosnice od renomiranog proizvođača Zubri. Njihov originalni dizajn i precizne dimenzije savršeno se uklapaju u vaš automobil.

Kvalitetne gume visoke gustine

Ove gumene patosnice proizvedene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i otporna na habanje. To znači da će patosnice trajati dugo vremena i izgledati kao nove.

Dodatna ojačanja za veću trajnost

Vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje kako bi se produžio vek trajanja i izdržala intenzivno korišćenje. To znači da možete biti sigurni da će patosnica biti izdržljiva i da će održavati svoj oblik i funkcionalnost tokom dugog vremenskog perioda.

Visok rub za zaštitu enterijera

Rub gumene patosnice visine 12mm pruža dodatnu zaštitu enterijera vašeg vozila. Bez obzira na to koliko prašine, blata ili vlage unesete u automobil, ove patosnice će zadržati sve to na sebi, čuvajući pod vašeg vozila čistim.

Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Nema potrebe da se brinete o tome kako održavati ove gumene patosnice. One su izuzetno lake za čišćenje i ne zadržavaju neprijatne mirise, za razliku od nekih jeftinijih alternativa. Takođe, kvalitetna guma visoke gustine neće otpuštati nikakve štetne mirise koji bi mogli biti neprijatni za vas i vaše putnike.

Dostupne u više boja

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, tako da možete izabrati onu koja se najbolje slaže sa enterijerom vašeg vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, sve patosnice će pružiti isti visok kvalitet i zaštitu.

Ukupno, ove gumene patosnice Dacia Dokker Van (2013-) Prednje od Zubri su izuzetno kvalitetne, praktične i pružaju sve što vam je potrebno za udobno i sigurno putovanje. Njihove prednosti su nedvosmislene, od tipskog dizajna koji savršeno odgovara vašem vozilu, do visokog ruba i dodatnih ojačanja za trajnost. Bez obzira na to da li putujete sa porodicom ili sami, ove patosnice su pravi izbor za vas.

Nemojte više oklevati – nabavite set gumenih patosnica Dacia Dokker Van (2013-) Prednje – Zubri 221419 već danas i uživajte u sigurnom, čistom i udobnom vožnji.

Napomena: Cena je za 1 set gumene patosnice. Za sve ostale informacije o našim proizvodima možete pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja