рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) Prednje – Zubri 215272

3.240 рсд

SKU: GTC2049 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN BERLINGO (2008-2018) PREDNJE – ZUBRI 215272

Izuzetnog kvaliteta i potpuno prilagođene vašem vozilu!

Gumene patosnice su neizostavan dodatak svakom automobilu. One štite enterijer vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja. Uz Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) Prednje – Zubri 215272, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta koji će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Prilagođene specifičnostima vašeg vozila

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez obzira da li je u pitanju Citroen Berlingo proizveden između 2008. i 2018. godine, ove patosnice će se savršeno uklopiti u njegov enterijer. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, s tim da u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 imaju moderan dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ne samo da će pružiti zaštitu vašem vozilu, već će i doprineti estetici enterijera.

Dodatno učvršćene i izdržljive

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Sa ovim patosnicama, nećete morati da vršite dodatne modifikacije, jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine. Ova vrsta gume je izuzetno fleksibilna, odlično prianja uz podlogu i veoma je izdržljiva. Patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Takođe, svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 su veoma lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti vodom i sapunicom, a zatim ostaviti da se osuše. Takođe, važno je napomenuti da ove patosnice nemaju neprijatne mirise koji su česti kod patosnica lošijeg kvaliteta. To znači da možete uživati u svežem i prijatnom mirisu unutrašnjosti vašeg vozila.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i prilagođene specifičnostima vašeg vozila
  • Dodatno ojačane i učvršćene patosnice za veću izdržljivost
  • Visokokvalitetni materijali i bezbednost odobrena od strane TUV

Zaštitite svoj automobil i poboljšajte njegovu estetiku sa Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) Prednje – Zubri 215272. Kupite ih danas i uživajte u udobnosti i zaštiti koje ove patosnice pružaju!

[INSERT CALL TO ACTION HERE, E.g. Kupite ih danas i osetite razliku u kvalitetu!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja