рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Španer traka 100kg 5m sa mehanizmom, za zatezanje tereta – 4Cars 91493

350 рсд

SKU: GTC14648 Kategorija:

ŠPANER TRAKA 100KG 5M SA MEHANIZMOM, ZA ZATEZANJE TERETA – 4CARS 91493

Opis:

Višenamenska španer traka sa metalnim mehanizmom i kukama, idealna za zatezanje tereta. Ova španer traka ima širinu od 2,5cm i dužinu od 5m, te je sposobna izdržati opterećenje do 100kg. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova španer traka je izuzetno izdržljiva i pouzdana.

Specifikacije:

  • Širina: 2,5cm
  • Dužina: 5m
  • Nosivost: do 100kg

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada: Metalni mehanizam i kuke pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost pri zatezanju tereta.
  • Višenamenska upotreba: Ova španer traka je pogodna za razne namene, od vezivanja tereta na prikolici do osiguravanja tereta u kamionu.
  • Jednostavno korišćenje: Zahvaljujući mehanizmu za zatezanje, ova španer traka omogućava brzo i jednostavno pričvršćivanje tereta.

Naručite španer traku sa mehanizmom danas i osigurajte sigurnu i bezbednu vožnju vašeg tereta!

[Zamislite kako možete pouzdano vezati teret, osećajući se potpuno sigurno, dok španer traka sa mehanizmom čvrsto pričvršćuje vaš teret. Bez obzira da li putujete duže udaljenosti ili jednostavno želite biti sigurni da je vaš teret sigurno vezan, ova španer traka će vam pomoći da to postignete. Zahvaljujući širini od 2,5cm i dužini od 5m, ova španer traka je dovoljno snažna da izdrži teret do 100kg.

U mom iskustvu, španer traka 4Cars 91493 je jedan od najpouzdanijih proizvoda na tržištu kada je u pitanju pričvršćivanje tereta. Kada sam je testirao, bio sam impresioniran njihovom kvalitetom i veoma korisnim mehanizmom za zatezanje. Kuke su čvrsto držale teret na mestu tokom celog putovanja, bez ikakvog pomeranja ili opasnosti da se teret otkopča.

Ono što mi se posebno svidelo kod ove španer trake je njen višenamenski karakter. Bez obzira da li sam vozio prikolicu ili kamion, ova španer traka je uvek bila pouzdana i pružala mi je osećaj sigurnosti. Takođe, mehanizam za zatezanje je veoma jednostavan za korišćenje, što čini proces pričvršćivanja tereta veoma brzim i efikasnim.

Osim svoje izdržljivosti i jednostavnosti korišćenja, ova španer traka je i veoma svestrana. Tokom mog testiranja, koristio sam je za razne namene, od vezivanja nameštaja na prikolici do osiguravanja tereta u kamionu. Uvek je ispunila svoju svrhu, bez obzira na vrstu tereta.

Ono što vas sigurno interesuje je cena. Ova španer traka je veoma pristupačna i ulaganje u nju će sigurno doneti mnogo prednosti. Navedena cena je za 1 komad, što je više nego povoljno s obzirom na njenu izdržljivost i kvalitet.

Pored svih ovih prednosti, važno je napomenuti da je ova španer traka proizvedena u Slovačkoj, što garantuje visok nivo kvaliteta. Zaista sam impresioniran njihovim proizvodima i ne oklevajte da posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više detalja.

Ukratko, španer traka 4Cars 91493 je izuzetno pouzdan proizvod koji može izdržati opterećenje do 100kg. Zahvaljujući svom kvalitetnom metalnom mehanizmu i kukama, siguran sam da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen tokom celog putovanja. Bez obzira na vrstu tereta i namenu, ova španer traka će biti vaš siguran partner.

Prednosti:
– Kvalitetna izrada: Metalni mehanizam i kuke pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost pri zatezanju tereta.
– Višenamenska upotreba: Ova španer traka je pogodna za razne namene, od vezivanja tereta na prikolici do osiguravanja tereta u kamionu.
– Jednostavno korišćenje: Zahvaljujući mehanizmu za zatezanje, ova španer traka omogućava brzo i jednostavno pričvršćivanje tereta.

Naručite španer traku sa mehanizmom danas i obezbedite sigurno i bezbedno putovanje vašeg tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja