рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW T-Cross (2019-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5711 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW T-CROSS (2019-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaš VW T-Cross (2019-)

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe transportovanja na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez brige, dostupne su različite verzije krovni nosača za vaš model T-Cross, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani za vašu sigurnost. Montaža krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle nikad nije bila lakša.

Prednosti krovni nosača VW T-Cross (2019-), alu šipke – Nordrive RailPro M

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnu upotrebu.
  • Siguran transport: Krovni nosači su dizajnirani da sigurno drže vaše terete tokom transporta, bez bojazni od oštećenja ili gubitka.
  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi kao kompletan set spreman za montažu, tako da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova.

Detalji o krovnom nosaču VW T-Cross (2019-), alu šipke – Nordrive RailPro M

Krovne šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i oštećenja. Ovi kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i biciklove. Donji kanali su oblikovani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape. Šipke su zaštićene gumenim poklopcima koji se postavljaju nakon montiranja. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg VW T-Cross vozila, a osiguravaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz set dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu zaštitu vašeg tereta.

Ovaj model krovnih nosača je namenjen vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5 cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100 kg. Dužina šipki je 120 cm.

Da bi ste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi potrebni delovi prisutni u setu. Dodatno, pročitajte Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavajte svih navedenih pravila kako biste osigurali sigurnost sebe, putnika i drugih učesnika u saobraćaju.

Ne gubite vreme, posetite zvaničnu stranicu proizvoda i pregledajte sve krovne nosače u našoj ponudi. Ovaj set krovnih nosača VW T-Cross (2019-), alu šipke – Nordrive RailPro M je savršeno rešenje za vas!

Prednosti

  • Kvalitetna izrada od visokokvalitetnog aluminijuma
  • Siguran transport bez oštećenja ili gubitka tereta
  • Jednostavna montaža

Za još informacija i kupovinu, kliknite ovde.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja