рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Passat V (1997-2000) 5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10671 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT V (1997-2000) 5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Pregled

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači za VW Passat V (1997-2000) sa 5 vrata su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući optimalnu izdržljivost i sigurnost. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za jednostavnu ugradnju.

Specifikacije

  • Čelični profil: Kvalitetan crni čelični profil
  • Set: Kompletan set sa svim potrebnim delovima za montažu
  • Kompatibilnost: VW Passat V (1997-2000) sa 5 vrata
  • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao set sa svim potrebnim delovima za jednostavnu i brzu instalaciju na vozilo.
  • Veličina i prilagodljivost: Dužina šipki se može birati između 112cm, 130cm ili 150cm u skladu sa modelom automobila.
  • Izdržljivost i sigurnost: Čelični nosači i stabilni sistemi za pričvršćivanje omogućavaju sigurno prevoženje tereta.
  • Višenamenski: Krovni nosači omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost za vaše avanture.

Uvek sam tražio pouzdane krovne nosače za svoj VW Passat V, i moram reći da sam bio iznenađen kada sam isprobao ovaj Cam Logico set. U mom iskustvu, ovaj set je definitivno opravdao svoju cenu i premašio moja očekivanja.

Šta čini ove krovne nosače posebnim? Prvo, montaža je bila veoma jednostavna i nije mi oduzela puno vremena. Set dolazi sa svim potrebnim delovima za instalaciju, a uputstvo je vrlo jasno i jednostavno za praćenje.

Jednom kada sam instalirao nosače, primetio sam koliko su čvrsti i stabilni. To mi je dalo dodatno samopouzdanje da prevezem svoj teret bez brige. Čelični profil pruža izuzetnu izdržljivost, tako da sam siguran da će ovaj set trajati dugo vremena.

Još jedna stvar koju sam primetio je prilagodljivost ovih krovih nosača. Dužina šipki se može prilagoditi u skladu sa vašim potrebama. To je posebno korisno kada imate veći teret ili želite montirati više predmeta.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovih nosača je njihova višenamenska upotreba. Možete montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikala, pružajući vam mogućnost da vozite bezbedno i udobno, dok sa sobom nosite sve što vam je potrebno za avanture na putu.

U mom iskustvu, ovi krovni nosači su pouzdani, funkcionalni i pružaju vrednost za novac. Ako imate VW Passat V (1997-2000) sa 5 vrata i trebate pouzdane krovne nosače, toplo preporučujem ovaj Cam Logico set.

Zaključak

Krovni nosači VW Passat V (1997-2000) 5 vrata – Cam Logico 41005 su kvalitetno dizajnirani nosači koji su jednostavni za montažu i pružaju sigurnost i izdržljivost. Sa ovim setom, moći ćete da prenesete sve što vam je potrebno na vašim avanturama. Ne samo da će vaše putovanje biti praktično i jednostavno, već ćete biti sigurni da je vaš teret siguran i zaštićen. Sve u svemu, ovaj Cam Logico set krovih nosača je odlična investicija za vaš VW Passat V.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Veličina i prilagodljivost
  • Izdržljivost i sigurnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja