рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Passat Alltrack (2012-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13065 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT ALLTRACK (2012-2015), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Šipke za krovne nosače koje ispunjavaju sve vaše potrebe prevoza

Želite da svoje vozilo prilagodite svojim potrebama prevoza? Krovni nosači VW Passat Alltrack su idealno rešenje za vas. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači pružaju sigurnost i pouzdanost.

Montaža jednostavna kao nikada pre

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu na vašem vozilu. Bez problema ih možete sami montirati i uživati u prirodi. Bezbrizno postavite krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle i krenite na avanturu.

Sertifikovani kvalitet

Sigurnost je uvek na prvom mestu. Zato su svi Nordrive krovni nosači prošli stroge GS-TÜV provere i poseduju sertifikat. Neka vaša vožnja bude u potpunosti bezbedna.

Teleskopske čelične šipke

Šipke su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika, i dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Pružaju vam maksimalnu fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja vašim potrebama prevoza.

Savršeno prianjanje uz dodatnu zaštitu

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje. EPDM guma koja oblaže krovne šape i čelični pojas štiti krovne šine od ogrebotina. Vaše vozilo će biti sigurno i zaštićeno tokom vožnje.

Jednostavno i sigurno korišćenje

Lakoća korišćenja i bezbednost su od ključne važnosti. Nordrive krovni nosači su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Pre montaže, obavezno pročitajte uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta na broju.

Pročitajte i bezbednosna uputstva kako biste se striktno pridržavali pravila. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Vaša pouzdana opcija

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su vaša pouzdana opcija za prevoz svih vrsta tereta na krovu vašeg vozila. Neka vaša putovanja budu udobna i sigurna, bez brige o prevozu dodatne opreme.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Sigurno prianjanje na krovne šine

Neka vaše putovanje postane nezaboravno!

Postanite vlasnik ovog vrhunskog proizvoda danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja