рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Caddy Maxi (2007-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5733 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY MAXI (2007-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set visokokvalitetnih krovnih nosača

Krovni nosači su neophodan deo ako želite da prevozite teret na svom vozilu. Uz krovne nosače marke Nordrive RailPro M, sigurno i jednostavno možete preneti sve što vam je potrebno. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletna set, spremna za ugradnju na vaš VW Caddy Maxi (2007-2015).

Elegantan dizajn i sigurnost tokom vožnje

Nordrive RailPro M šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili ne samo da sprečavaju klizanje tereta, već i štite vašu opremu od oštećenja. Šipke su dizajnirane tako da omoguće lako montiranje nosača za skije i nosača za bicikle. Uz krovne nosače dolazi i kompletna oprema za montažu.

Jednostavna instalacija i visoka nosivost

Montiranje krovnih nosača na vaš VW Caddy Maxi (2007-2015) je veoma jednostavno. Ovi nosači se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću specijalnih krovnih šapa. Sa maksimalnim dozvoljenim rastojanjem između šina od 112,5cm, možete bezbedno preneti teret do težine od 100kg. Šipke su dužine 120cm, što vam daje dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

Bezbednost na prvom mestu

Kada koristite krovne nosače marke Nordrive RailPro M, možete biti sigurni da je vaš teret čvrsto i sigurno pričvršćen. Ovi nosači poseduju bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno obezbeđuje vaš teret.

UPUTSTVO ZA MONTIRANJE:

Pre upotrebe krovnih nosača, pažljivo pročitajte upustvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Bezbednost prilikom montiranja je veoma važna, pa se strogo pridržavajte uputstava.

Za više detalja, posetite zvaničnu stranicu proizvoda ili pregledajte našu ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna instalacija
  • Visoka nosivost (do 100kg)
  • Bezbedna vožnja sa sigurnosnim bravama

Napomena: Molimo vas da se uvek pridržavate saobraćajnih propisa i bezbednih mera prilikom upotrebe krovnih nosača.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja