рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Caddy (2019-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5730 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY (2019-2020), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set za siguran prevoz na krovu vašeg vozila

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Sa Nordrive krovnim nosačima, dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju i pruža vam sve što vam je potrebno za bezbedno prevoženje tereta na krovu automobila. Uz GS-TÜV sertifikat, možete biti sigurni u njihovu kvalitet i pouzdanost.

Jednostavna montaža i prilagodljiv dizajn

Krovni nosači VW Caddy (2019-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M, su dizajnirani da odgovaraju specifičnim zahtevima vašeg vozila. Mogu se koristiti na vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji omogućavaju ubacivanje gumenih profila otpornih na klizanje. Na taj način se sprečava oštećenje tereta prilikom transporta. Šipke takođe imaju kanale za montažu dodatne opreme poput nosača za skije i bicikle.

Krovne šape, koje su deo ovog seta, su izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike koja pruža izuzetnu otpornost i dugotrajnost. Ove šape omogućavaju lako pričvršćivanje na uzdužne krovne šine zahvaljujući hvatačima koji garantuju maksimalno prianjanje i sigurnost. Bezbednosne brave sa 3 ključa dodatno obezbeđuju vaš teret od krađe.

Sigurnost i nosivost su na prvom mestu

Navedeni model krovnih nosača je namenjen vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, dok je maksimalna nosivost 100kg. Dužina šipki je 120cm, što vam pruža dovoljno prostora za prevoz različitih tereta.

Kako biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu vožnju i zaštitili teret.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža i prilagodljiv dizajn
  • Siguran prevoz tereta na krovu vozila
  • Visokokvalitetni materijali i sertifikovana bezbednost

Za više informacija i poručivanje kliknite ovde

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja