рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Amarok, double cab (2016-), alu šipke – Cruz Cargo X

14.500 рсд

SKU: GTC9167 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW AMAROK, DOUBLE CAB (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ CARGO X

Factual Product Title: Krovni nosači VW Amarok, double cab (2016-), alu šipke – Cruz Cargo X

Krovni nosači koji savršeno odgovaraju vašem vozilu!


Prednosti

 • Savršeno prilagođeni: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela, kako bi savršeno odgovarali vašem vozilu.
 • Certifikovani kvalitet: Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost.
 • Besplatna montaža: Kod nas, svaki kupac krovnih nosača ima obezbeđenu besplatnu montažu, tako da se ne morate brinuti o tome kako ćete ih postaviti na svoje vozilo.

Krovni nosači VW Amarok, double cab (2016-), alu šipke – Cruz Cargo X su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, ovi nosači su izdržljivi i sigurni, pružajući vam potpuno poverenje prilikom prevoza vašeg tereta. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, ti krovni nosači će vam omogućiti da sigurno i praktično transportujete sve što vam je potrebno.

Kada su u pitanju krovni nosači, Cruz je brend koji možete sasvim opravdano nazvati liderom u industriji. Njihovi proizvodi su poznati po visokom kvalitetu, pouzdanosti i jednostavnoj montaži. Uz Cruz krovne nosače, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen i zaštićen tokom vožnje.

Kompaktan dizajn koji pruža maksimalnu funkcionalnost

Krovni nosači VW Amarok, double cab (2016-), alu šipke – Cruz Cargo X imaju jedinstven dizajn koji kombinuje estetiku i funkcionalnost. Opremljeni su ojačanim aluminijumskim šipkama koje pružaju izvanrednu izdržljivost i podnose visok intenzitet prenosa tereta.

Sa poboljšanim aerodinamičnim oblikom, ovi nosači pomažu u smanjenju otpora vetra i buke tokom vožnje. Ovo je posebno važno kada želite da uživate u tišini i udobnosti unutar vozila, bez ometanja spoljnih zvukova.

Jednostavna montaža za svakog vozača

Cruz Cargo X krovni nosači su dizajnirani da omoguće jednostavnu montažu, bez potrebe za specijalnim alatima ili stručnim znanjem. Set za montažu sadrži sve što je potrebno – 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), tako da nećete morati da se brinete o nabavci dodatnih delova.

Maksimalna nosivost za sve vaše potrebe

Dužina šipki ovih nosača iznosi 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da ćete moći da bezbedno prevozite kablove, kofer, bicikle ili skije na krovu svog vozila, bez brige o oštećenju ili gubitku tereta.

Bezbednost na prvom mestu

Kada je reč o prevozu tereta, bezbednost je od ključnog značaja. Zato su krovni nosači VW Amarok, double cab (2016-), alu šipke – Cruz Cargo X opremljeni sigurnosnim mehanizmima koji garantuju čvrsto prianjanje tereta.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje će dodatno osigurati vaš teret i sprečiti neovlašćen pristup. Ove bravice se kupuju opciono, pa možete odlučiti da li su vam potrebne ili ne, u zavisnosti od vaših potreba i sigurnosnih zahteva.

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Cargo X
 • Ojačani aluminijumski profil
 • Hvatači (stope) od kvalitetnog čelika
 • Poklopci hvatača izdržljive ABS plastike
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Napomena: Pre montiranja krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste se uverili da ispravno postavite nosače i obezbedili sigurnost tokom vožnje.


Zemlja porekla: Španija

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača


Prednosti

 • Savršeno prilagođeni: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela, kako bi savršeno odgovarali vašem vozilu.
 • Certifikovani kvalitet: Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost.
 • Besplatna montaža: Kod nas, svaki kupac krovnih nosača ima obezbeđenu besplatnu montažu, tako da se ne morate brinuti o tome kako ćete ih postaviti na svoje vozilo.

Započnite svoju avanturu sa krovnom nosačima VW Amarok, double cab (2016-), alu šipke – Cruz Cargo X! Ne samo da će vam omogućiti da bezbedno transportujete sve što vam je potrebno, već će i poboljšati izgled vašeg vozila.

Neka vaše putovanje bude udobno, praktično i sigurno uz krovne nosače vrhunskog kvaliteta. Uživajte u svakom trenutku vožnje, znajući da su vaši teret

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja