рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota RAV4 (2006-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5761 Kategorija:
KROVNI NOSAČI TOYOTA RAV4 (2006-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kvalitetni krovni nosači za Vaš Toyota RAV4 (2006-2010) vozilo

Krovni nosači su neophodni za sve Vaše prevozne potrebe, a Nordrive RailPro M model je idealno rešenje za Vaš Toyota RAV4 (2006-2010). Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost tokom vožnje.

Uz Nordrive RailPro M krovne nosače dobijate kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova Vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom), Nordrive ima odgovarajuću verziju krovni nosača.

Ono što čini Nordrive krovne nosače posebnim je GS-TÜV sertifikat koji poseduju. To znači da su ovi nosači prošli sve sigurnosne standarde i garantuju Vam bezbednost tokom korišćenja.

Krovni nosači su esencijalni deo za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili nosača za bicikle. Pružaju Vam slobodu da ponesete sve što Vam je potrebno na putu ili na avanturama u prirodi.

ŠIPKE OD ELOKSIRANOG ALUMINIJUMA I KROVNE ŠAPE

Nordrive RailPro M krovni nosači dolaze sa šipkama od eloksiranog aluminijuma. Šipke su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili kako bi se sprečilo klizanje i oštećenje stvari prilikom prevoza. Ovi kanali služe i za montažu nosača za skije ili nosača za biciklove, uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanal.

Montaža krovni nosača na krovne šape je laka i jednostavna. Donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće jednostavno navlačenje krovnih šapa u kanale. Nakon montaže šipki, krajevi su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju.

Krovne šape, izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, imaju elegantan dizajn i pružaju maksimalnu sigurnost. Sa hvatačima, krovne šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine Vašeg automobila. Sigurnosne brave sa 3 ključa su deo seta i dodatno osiguravaju Vaše stvari.

Nordrive RailPro M krovni nosači su namenjeni samo vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

PODESI I VAŽNA UPUTSTVA

Za sigurnu upotrebu, molimo Vas da pažljivo pročitate Uputstvo za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta na broju. Bezbednost je uvek na prvom mestu, pa Vas savetujemo da takođe proučite Bezbednosno Uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila.

Kako biste bili sigurni da će Nordrive RailPro M krovni nosači pružiti najbolje performanse, preporučujemo da posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Tamo ćete naći sve dodatne informacije i specifikacije koje Vam mogu biti od pomoći.

Pogledajte i druge krovne nosače u našoj ponudi i pronađite najbolje rešenje za Vaše vozilo.

Prednosti:

  • Izuzetno izdržljivi i sigurni krovni nosači
  • Laka montaža i upotreba
  • Pružaju mogućnost prevoza krovnih kofera, nosača za skije i nosača za bicikle
Kupite Nordrive RailPro M krovne nosače odmah i iskusite maksimalnu udobnost i sigurnost tokom putovanja!
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja