рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Land Cruiser (J155) 3 vrata (2011-), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9262 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA LAND CRUISER (J155) 3 VRATA (2011-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su neophodan deo za svako vozilo koje želite da koristite za prevoz različitih tereta. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim. Bez obzira na model nosača, možete biti sigurni da će vam omogućiti da prenesete teret bezbedno i bez problema.

Sertifikovani i pouzdani proizvodi

Svi Cruz krovni nosači su pažljivo testirani i poseduju prestižne sertifikate koji garantuju njihovu kvalitetu i sigurnost. Dobili su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikate, što ih čini pouzdanim izborom za vaše vozilo. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Jednostavna montaža i besplatna usluga

Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima obezbeđujemo vam i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i spremni za korišćenje. Ne morate brinuti o tome kako ćete ih montirati, jer mi ćemo to učiniti za vas.

Univerzalni nosači za prevoz tereta

Sa krovnim nosačima možete jednostavno montirati i prevoziti različit teret. Možete koristiti krovne kofera, nosače za bicikle ili ski nosače. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači su dizajnirani da vam pomognu da vaš teret sigurno i bezbedno prevezete na vašem vozilu.

Set krovnih nosača sa svim potrebnim elementima

Set za montažu krovnih nosača uključuje sve potrebne komponente za uspešnu instalaciju. Dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) u kompletu. Sve što vam je potrebno za montažu nosača će biti tu. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set.

Dodatna oprema i opcije

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. One su opciona dodatna oprema koju možete dodati vašem setu. Ipak, nije obavezno koristiti bravice za montažu, jer nosači sami po sebi već pružaju sigurnost i štite vaš teret.

Bezbednost i kvalitet

Cruz Oplus AX krovne šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma. One su dizajnirane da budu sigurne i stabilne, kako bi vam pružile maksimalnu podršku prilikom prevoza tereta. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Sve ove komponente zajedno čine nosače pouzdanim i izdržljivim proizvodom.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Možete biti sigurni da će nosači izdržati težak teret i omogućiti vam bezbedan prevoz svih vaših stvari.

Set koji vam je potreban za vaš automobil

Navedeni set krovnih nosača je posebno dizajniran za Toyota Land Cruiser (J155) 3 vrata (2011-) model. Kada ga kupite, dobijate sve što vam je potrebno za uspešnu montažu na vaše vozilo. Ne morate brinuti o tome da li će nosači odgovarati vašem automobilu, jer će biti apsolutno kompatibilni.

Upotreba i bezbednost

Pre korišćenja krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i uputstvo za montiranje krovnog kita. Ovi dokumenti će vam pružiti sve potrebne informacije o pravilnoj upotrebi i montaži nosača. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosna uputstva kako biste obezbedili siguran i bezbedan prevoz tereta.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Cruz Oplus AX krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što je garancija kvaliteta i pouzdanosti. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji je pažljivo dizajniran i izrađen da zadovolji najviše standarde.

Za više informacija o proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda na našem veb sajtu.

Najbolji izbor za vaše vozilo

Nema potrebe da tražite dalje – krovni nosači Toyota Land Cruiser (J155) 3 vrata (2011-), alu šipke – Cruz Oplus AX su najbolji izbor za vaše vozilo. Uz njih možete sigurno prevoziti teret i biti sigurni da će vaše stvari biti bezbedne tokom celog putovanja.

Ne gubite vreme, poručite svoje krovne nosače odmah i obezbedite sebi siguran i pouzdan sistem za prevoz tereta.

Prednosti:

  • Izuzetna stabilnost i sigurnost
  • Laka montaža i besplatna usluga ugradnje
  • Odgovarajući za Toyota Land Cruiser (J155) 3 vrata (2011-)
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja