рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E170) Sedan 4 vrata (2013-2018), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9678 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E170) SEDAN 4 VRATA (2013-2018), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg čeličnog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da zadovolje najviše standarde.

Prednosti korišćenja krovnih nosača

  • Prilagodljivi vašim potrebama: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Uz to, dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vašeg automobila. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, sigurno ćete pronaći odgovarajući krovni nosač za vaše vozilo.

  • Najviši kvalitet: Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo garantuje da su nosači sigurni, pouzdani i izdržljivi.

  • Besplatna montaža: Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac krovnog nosača ima obezbeđenu besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

  • Potreban za montažu drugih dodataka: Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ne samo da ćete moći da prenesete svoje stvari na bezbedan način, već ćete takođe imati više prostora u unutrašnjosti vozila.

Set krovnih nosača za Toyota Corolla Sedan 4 vrata (2013-2018)

Ova verzija krovnih nosača dolazi kao kompletan set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu dolazi u ovom setu.

Uz krovni nosač, takođe imate opciju da poručite bravice za zaključavanje nosača, iako one nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača. Ove bravice vam pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu.

Krovne šipke – Cruz Oplus ST

Krovne šipke Oplus ST su izrađene od pocinkovanog čeličnog profila, plastificirane u crnoj boji. One su sastavni deo krovnog nosača i pružaju izuzetnu izdržljivost i otpornost na koroziju. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 120cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg.

Preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se osigurali da imate sve potrebne informacije za ispravnu montažu.

Krovni Kit – Cruz 935-794

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara tipu vozila za koji je namenjen. Ovaj kit je izrađen od visokokvalitetnog čelika kako bi pružio pouzdanu i sigurnu montažu.

Vrlo je važno da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste bili sigurni da pravilno postavljate nosače.

Pazite na bezbednost

Vaša bezbednost je na prvom mestu. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila prilikom montaže i korišćenja krovnih nosača.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Cruz Oplus ST krovni nosači za Toyota Corolla Sedan 4 vrata su španskog porekla i dizajnirani su sa ciljem da vam pruže vrhunski kvalitet i funkcionalnost.

Posetite zvaničnu stranicu ovog proizvoda kako biste saznali više o detaljima i karakteristikama ovih krovnih nosača.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na našem sajtu i pronađite pravi nosač za vaše potrebe.

Ovaj video je ilustrativnog karaktera i prikazuje kako se krovni nosači mogu koristiti. Uverite se da čitate detaljno uputstvo za montažu kako biste postigli najbolje rezultate.

Sada, hajde da se fokusiramo na prednosti ovih krovnih nosača:

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od čelika
  • Dizajnirani za savršeno pristajanje na Toyota Corolla Sedan 4 vrata (2013-2018)
  • Bezbedni i pouzdani
  • Omogućuju montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikla

Sada kada ste se upoznali sa svim detaljima ovih fantastičnih krovnih nosača, vreme je da preduzmete akciju i poboljšate svoje iskustvo sa Toyota Corolla Sedanom 4 vrata. Poručite svoje krovne nosače već danas i uživajte u udobnosti i praktičnosti koje vam donose!

*Ne propustite ovu sjajnu priliku! Poručite krovne nosače Toyota Corolla (E170) Sedan 4 vrata

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja