рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Corolla (2002-2007) 5 vrata – Cam Logico 41022

7.800 рсд

SKU: GTC6168 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (2002-2007) 5 VRATA – CAM LOGICO 41022

Set krovnh nosača za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu sigurnost i stabilnost.

Kompletan set za jednostavnu montažu

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za brzu i jednostavnu montažu. Uživaćete u jednostavnosti upotrebe i brzini postavljanja ovih nosača.

Odlično se uklapaju sa Toyota Corolla (2002-2007) 5 vrata

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za modele Toyota Corolla (2002-2007) sa 5 vrata. Bez obzira da li posedujete model sa ili bez pričvršćenih tačaka, ovi nosači će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Povećajte kapacitet vašeg vozila

Sa ovim krovnim nosačima, imaćete neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Povećajte kapacitet vašeg vozila i iskoristite prostor na najbolji mogući način.

Izdržljivi i pouzdani

Cam Logico krovni nosači izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i pouzdanim. Bez obzira na vrstu tereta koji prevozite, možete biti sigurni da će ovi nosači izdržati i pružiti vam sigurnost tokom vožnje.

Sigurnost na prvom mestu

Kada je u pitanju sigurnost, ovi krovni nosači ne prave kompromise. Sa čeličnim sistemom za pričvršćivanje i adapterima, vaš teret će biti čvrsto i sigurno pričvršćen za vozilo.

Specifikacije:

  • Set koji se sastoji od četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.
  • Dimenzije poprečnog preseka šipke su 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletn set, spremni za brzu i jednostavnu montažu. Nećete gubiti vreme na komplicirane postupke, već ćete brzo i lako postaviti nosače.
  • Sigurnost i stabilnost: Sa čeličnim sistemom za pričvršćivanje i adapterima, vaš teret će biti čvrsto i sigurno pričvršćen za vozilo. Možete biti potpuno bezbedni tokom vožnje znajući da je vaša teret sigurno montirana.
  • Kvalitetna izrada: Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izdržljivim i pouzdanim. Bez obzira na vrstu tereta koji prevozite, možete biti sigurni da će ovi nosači izdržati i pružiti vam sigurnost tokom vožnje.

Ne gubite više vremena i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju krovni nosači Toyota Corolla (2002-2007) 5 vrata – Cam Logico 41022. Uverite se sami u njihovu funkcionalnost i kvalitet, i uživajte u vožnji sa dodatnim prostorom za sve vaše potrebe prevoza.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš stručni tim će vam rado pomoći!

Zapamtite, krovni nosači su esencijalni dodatak svakom vozilu koji vam pruža dodatni prostor i fleksibilnost. Istražite našu ponudu i pronađite savršene krovne nosače za vaše vozilo. “OXO MARKET” je vaša destinacija za sve potrebe prevoza.

Da biste poručili ove fantastične krovne nosače za vašu Toyota Corolla (2002-2007) 5 vrata, jednostavno kliknite na dugme ispod:

Poruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja