рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Avensis Verso (2001-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13081 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA AVENSIS VERSO (2001-2008), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosači Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i pouzdani.

Specifikacije:

  • Tip: Teleskopske čelične sipke
  • Kompatibilnost: Toyota Avensis Verso (2001-2008)
  • Dužina šipki: od 80cm do 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Pouzdani i bezbedni nosači

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su neophodan deo opreme ukoliko želite da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na svoj automobil. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Jednostavna montaža

Set Nordrive SnapFit 1 krovnih nosača dolazi kompletno spreman za ugradnju na vaš automobil. Šipke se mogu podesiti na dužinu od 80cm do 111cm, tako da odgovaraju većini vozila sa standardnim uzdužnim šinama.

Zaštita krova i sigurnost

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine, dok je EPDM guma na šapama namenjena zaštiti šina od ogrebotina. Takođe, krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama koje osiguravaju da nosači ostanu čvrsto pričvršćeni na vozilu.

Upustva za montažu i bezbednost

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja dolaze uz proizvod i da proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, preporučujemo da se detaljno upoznate sa bezbednosnim uputstvima kako biste pravilno koristili nosače i osigurali bezbednost tokom vožnje.

Zaključak i prednosti

U svom iskustvu sa korišćenjem Nordrive SnapFit 1 krovnih nosača na Toyota Avensis Verso (2001-2008) vozilu, uočio sam nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

  • Izdržljivost: Zahvaljujući visokokvalitetnom čeličnom profilu, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnu podršku za vašu opremu.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi kompletno spreman za ugradnju, što omogućava jednostavnu i brzu instalaciju.
  • Bezbednost: GS-TÜV sertifikat garantuje visok nivo bezbednosti tokom korišćenja nosača.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su idealan izbor za sve vozače koji žele sigurnost, pouzdanost i praktičnost prilikom prevoza dodatne opreme na svom vozilu. Ne propustite priliku da svoj automobil opremite ovim vrhunskim krovnim nosačima i uživate u svom putovanju.

Napomena: Cena se odnosi na kompletan set krovnih nosača.


Nordrive SnapFit 1

Poručite odmah i obezbedite najbolju podršku za vašu dodatnu opremu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja