рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Avensis (1998-2002) 4/5 vrata – Cam Driver 5015

7.800 рсд

SKU: GTC12773 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA AVENSIS (1998-2002) 4/5 VRATA – CAM DRIVER 5015

Specifikacije

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Tip: Kompletan set sa poprečnim šipkama i krovnim šapama
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izuzetnu trajnost i stabilnost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za montažu.

Ovi krovni nosači su dizajnirani za Toyota Avensis (1998-2002) model sa 4/5 vrata. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Crne čelične šipke i krovnim šapama obezbeđuju sigurno držanje tereta na krovu vozila.

Ovi krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Zahvaljujući njima, možete sa sobom poneti sve što vam je potrebno za vaše aktivnosti na otvorenom.

Prednosti

  • Povećana nosivost: Ovi krovni nosači mogu nositi teret do 50kg, omogućavajući vam da ponesete sve što vam je potrebno za vaše aktivnosti na otvorenom.
  • Visokokvalitetan materijal: Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi kompletno opremljen sa svim potrebnim delovima za montažu, što olakšava proces instalacije na vašem vozilu.

Neophodni krovni nosači za vaš Toyota Avensis (1998-2002) model sa 4/5 vrata. Sa ovim krovni nosačima, možete bezbedno i praktično transportovati sve svoje stvari na krovu vozila. Učinite svoje putovanje udobnijim i praktičnijim uz pomoć Cam Driver krovnih nosača.

Napomena: Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set krovnih nosača.

AKCIJA

Uzmi svoje krovnene nosače za Toyota Avensis (1998-2002) 4/5 vrata – Cam Driver 5015 sada! Uživajte u većoj praktičnosti i mogućnosti prevoza svega što vam je potrebno na vašim putovanjima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja