рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8054 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU OUTBACK (III/BL) MPV 5 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Dobijate kompletni set koji je spreman za montažu. Ovi krovni nosači su idealni za Subaru Outback (III/BL) MPV sa 5 vrata (2003-2009).

Specifikacije proizvoda

  • Model: Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009)
  • Tip nosača: Alu šipke – Cruz Airo Fix
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Montaža: Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima (izuzetno pogodnost za naše kupce)

Zašto su vam potrebni krovni nosači?

Krovni nosači su neophodni deo opreme kada želite da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Oni vam omogućavaju da prenesete teret na krovu automobila, oslobađajući prostor u unutrašnjosti vozila. Kada imate krovne nosače, možete putovati sa svim svojim teretom bez ikakvih briga.

Montaža i upotreba

Set za montažu uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set je dizajniran specifično za Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009). Montaža je jednostavna i možete je obaviti sami ili iskoristiti našu besplatnu montažu. Ukupna dužina šipki iznosi 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Napomena: Predlažemo da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se detaljnije upoznali sa postupkom montaže.

Krovne šipke Cruz Airo Fix su aerodinamične, aluminijumske šipke koje se savršeno uklapaju uz estetski izgled vašeg Subaru Outback vozila. One su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od kvalitetnog čelika sa izdržljivim ABS plastičnim poklopcima. Njihov niski profil doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila, dok istovremeno pružaju odličan otpor vazduha i smanjenu buku tokom vožnje.

Kroz gornju stranu krovne šipke, možete lako postaviti razne dodatke poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Sa krovnom šipkom Cruz Airo Fix, imaćete savršeno rešenje za prenošenje svih vaših tereta na krovu automobila.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn za smanjen otpor vazduha i bolju aerodinamiku vozila.
  • Smanjena buka tokom vožnje.
  • Jednostavna montaža i besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.

𝐏𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢:
– Aerodinamičan dizajn
– Smanjena buka pri vožnji
– Laka montaža

ZAKLJUČAK

Ne gubite vreme, nabavite svoje krovne nosače Subaru Outback (III/BL) MPV 5 vrata (2003-2009) sa alu šipkama Cruz Airo Fix odmah! Ovi krovni nosači su pravo rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Montaža je jednostavna, a njihov atraktivan dizajn i visoka kvaliteta će sigurno zadovoljiti vaša očekivanja. Uverite se sami koliko su ovi krovni nosači praktični i funkcionalni!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja