рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Octavia Karavan (1998-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13104 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA OCTAVIA KARAVAN (1998-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Skoda Octavia Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju pouzdanu podršku i sigurnost prilikom prevoza tereta. Nordrive krovni nosači su isporučeni kao kompletni set spreman za ugradnju, što ih čini praktičnim i jednostavnim za montažu.

Fleksibilnost i izdržljivost

Krovni nosači Skoda Octavia Karavan (1998-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 odlikuju se visokom fleksibilnošću i izdržljivošću. Teleskopske sipke omogućavaju podešavanje dužine i prilagođavanje vozilu s uzdužnim šinama od 80cm do 111cm. Izrađene od visokokvalitetnog čelika, ove sipke su izuzetno čvrste i osiguravaju stabilno prijanjanje na krovne šine.

Bezbednost i zaštita

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine napravljene su sa čeličnim pojasom koji pruža optimalno prianjanje i sigurno držanje na mestu. Kako biste izbegli oštećenja na krovu vozila, krovne šape i čelični pojas obloženi su EPDM gumom, koja pruža dodatnu zaštitu od ogrebotina. Ovi krovni nosači takođe imaju funkcionalne bezbednosne brave koje osiguravaju teret tokom vožnje i sprečavaju moguće klizanje ili padanje.

Jednostavna montaža i upotreba

Krovni nosači Skoda Octavia Karavan (1998-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 dolaze kao kompletan set, koji sadrži sve potrebne delove za montažu. Uz priložena uputstva za montiranje, proces instalacije je jednostavan i brz. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva pre montaže i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, treba da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost tokom korišćenja.

Prednosti

  • Fleksibilnost i prilagodljivost: Teleskopske sipke omogućavaju podešavanje dužine i prilagođavanje vozilu s uzdužnim šinama od 80cm do 111cm.
  • Izdržljivost i sigurnost: Napravljeni od visokokvalitetnog čelika, ovi krovni nosači pružaju čvrsto prijanjanje i stabilnost tokom vožnje.
  • Bezbednost tereta: Krovne šape sa čeličnim pojasom i bezbednosnim bravama osiguravaju teret tokom vožnje, sprečavajući klizanje ili padanje.

Uzmi sada svoje Krovne nosače Skoda Octavia Karavan (1998-) – Nordrive SnapFit 1 i uživaj u sigurnom i praktičnom transportu tereta na svom vozilu!

Pogledaj našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i pronađi sve što ti je potrebno za tvoje vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja