рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Octavia Karavan (1998-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13104 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA OCTAVIA KARAVAN (1998-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Skoda Octavia Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju pouzdanu podršku i sigurnost prilikom prevoza tereta. Nordrive krovni nosači su isporučeni kao kompletni set spreman za ugradnju, što ih čini praktičnim i jednostavnim za montažu.

Fleksibilnost i izdržljivost

Krovni nosači Skoda Octavia Karavan (1998-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 odlikuju se visokom fleksibilnošću i izdržljivošću. Teleskopske sipke omogućavaju podešavanje dužine i prilagođavanje vozilu s uzdužnim šinama od 80cm do 111cm. Izrađene od visokokvalitetnog čelika, ove sipke su izuzetno čvrste i osiguravaju stabilno prijanjanje na krovne šine.

Bezbednost i zaštita

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine napravljene su sa čeličnim pojasom koji pruža optimalno prianjanje i sigurno držanje na mestu. Kako biste izbegli oštećenja na krovu vozila, krovne šape i čelični pojas obloženi su EPDM gumom, koja pruža dodatnu zaštitu od ogrebotina. Ovi krovni nosači takođe imaju funkcionalne bezbednosne brave koje osiguravaju teret tokom vožnje i sprečavaju moguće klizanje ili padanje.

Jednostavna montaža i upotreba

Krovni nosači Skoda Octavia Karavan (1998-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 dolaze kao kompletan set, koji sadrži sve potrebne delove za montažu. Uz priložena uputstva za montiranje, proces instalacije je jednostavan i brz. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva pre montaže i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, treba da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost tokom korišćenja.

Prednosti

  • Fleksibilnost i prilagodljivost: Teleskopske sipke omogućavaju podešavanje dužine i prilagođavanje vozilu s uzdužnim šinama od 80cm do 111cm.
  • Izdržljivost i sigurnost: Napravljeni od visokokvalitetnog čelika, ovi krovni nosači pružaju čvrsto prijanjanje i stabilnost tokom vožnje.
  • Bezbednost tereta: Krovne šape sa čeličnim pojasom i bezbednosnim bravama osiguravaju teret tokom vožnje, sprečavajući klizanje ili padanje.

Uzmi sada svoje Krovne nosače Skoda Octavia Karavan (1998-) – Nordrive SnapFit 1 i uživaj u sigurnom i praktičnom transportu tereta na svom vozilu!

Pogledaj našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i pronađi sve što ti je potrebno za tvoje vozilo!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja