рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2015-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5796 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA FABIA WAGON (2015-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za sve Vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su idealno rešenje koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe u prevozu tereta na Vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su neophodan dodatak koji će Vam omogućiti prevoz krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bezbedni i pouzdani, ovi nosači su dizajnirani da pruže sigurnost i funkcionalnost.

Kompletan set krovih nosača

Krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2015-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M, je kompletan set koji Vam je potreban da biste imali krovne nosače na Vašem vozilu. Kvalitetan set je spreman za ugradnju i isporučuje se sa svim potrebnim delovima.

Visokokvalitetni materijali i sigurnosni mehanizmi

Šipke ovih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji obezbeđuju postojano prianjanje i sprečavaju oštećenja tereta. Kanali na šipkama omogućavaju montažu dodatnih nosača za skije i bicikle, uz T-profile koji savršeno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani tako da olakšaju montažu krovnih šipki na krovne šape, pružajući jednostavno navlačenje. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja. Krovne šape su izrađene od visokootpornog kompozitnog materijala i imaju elegantan dizajn. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine Vašeg automobila pomoću hvatača, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Kao dodatnu sigurnosnu meru, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Maksimalna nosivost i dimenzije

Navedeni model krovnih nosača je namenjen vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Dužina šipki je 120cm, što je idealno za prevoz različitih tereta.

Sigurnost i upotreba

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Takođe, molimo Vas da obratite pažnju na Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste maksimalno obezbedili sigurnost tokom prevoza tereta.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
  • Bezbednosni mehanizmi za sigurnu vožnju
  • Mogućnost montaže dodatnih nosača za skije i bicikle

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu proizvoda ili pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi.

Imate li bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite. Naša stručna ekipa je tu da Vam pomogne.

Naručite krovne nosače Skoda Fabia Wagon (2015-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M i uverite se u njihovu kvalitetnu izradu i funkcionalnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja