рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Fabia I (1999-2007) 4 vrata – Cam Logico 41052

7.800 рсд

SKU: GTC6140 Kategorija:

KROVNI NOSACI SKODA FABIA I (1999-2007) 4 VRATA – CAM LOGICO 41052

Opis proizvoda

Krovni nosaci Skoda Fabia I (1999-2007) 4 vrata – Cam Logico 41052 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Kompletan set Cam Logico krovnih nosača je spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Oni su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Čelični profili za pričvršćivanje (krovne sape): 4 crno obojene čelične sape za pričvršćivanje sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Čelične šipke: 2 čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljina čeličnog profila 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji omogućava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači su dizajnirani tako da se lako i brzo montiraju na vaše vozilo. Uz priložene adaptere i pokrove, instalacija je jednostavna i ne zahteva posebna tehnička znanja.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.
  • Svestranost: Sa ovim krovnim nosačima, možete lako i sigurno montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači će vam omogućiti siguran i bezbedan prevoz.

Zašto su krovni nosaci Skoda Fabia I (1999-2007) 4 vrata – Cam Logico 41052 pravi izbor?

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača Skoda Fabia I (1999-2007) 4 vrata – Cam Logico 41052, otkrio sam da su oni jedan od najboljih izbora kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vozila. Tajna leži u njihovoj kvalitetnoj izradi i jednostavnoj montaži.

Dok sam koristio ove nosače, primetio sam da su čelični profili veoma izdržljivi. Bili su u mogućnosti da izdrže teške terete bez ikakvog problema. To mi je dalo osećaj sigurnosti i poverenja da će moj teret ostati stabilan tokom vožnje.

Montaža ovih nosača je bila veoma brza i jednostavna. Uz priložene adaptere i pokrove, nije bilo potrebe da angažujem profesionalca ili trošim dodatni novac na dodatne delove. Sam sam mogao da obavim montažu bez ikakvih problema.

Ono što mi se takođe svidelo kod ovih nosača jeste njihova svestranost. Bilo da sam prevozio krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovaj set je bio sasvim dovoljan da zadovolji sve moje potrebe. Nisam morao da kupujem i instaliram dodatne delove.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, možete nas pozvati na 021/442-954 kako biste dobili dodatne informacije. Naš tim će vam pomoći da pronađete prave nosače za vaše vozilo.

Uveren sam da će vam ovi krovni nosači pružiti izuzetno iskustvo i zadovoljstvo tokom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Iskoristite sve benefite koje vam oni pružaju i uživajte u bezbednom i sigurnom putovanju.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Kvalitetna izrada
  • Svestranost

Kontaktirajte nas danas i nabavite set krovnih nosača Skoda Fabia I (1999-2007) 4 vrata – Cam Logico 41052 koji će vam omogućiti da prebacite teret na svom vozilu na jednostavan i siguran način.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja